Τον λόγο για τον οποίο αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον η περίπτωση του Τζορτζ Μπάλντοκ για τον Ολυμπιακό, όπως αντίστοιχα του προσεχώς διεθνούς με την Εθνική Ελλάδας άσου με τους Πειραιώτες, ανέλυσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Μπάλντοκ είναι Έλληνας από την προηγούμενη εβδομάδα και από σήμερα κλήθηκε στην εθνική ομάδα. Αυτό έχει ξεχωριστή σημασία, γιατί η επικείμενη συμμετοχή του στην Εθνική τον βάζει να δει με άλλο μάτι την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπαίνει σε μία άλλη διαδικασία. Για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν είναι μία απλή περίπτωση, αφού ο παίκτης έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια… Οι εκτιμήσεις των Άγγλων είναι πως η Σέφιλντ θα ζητήσει 2 εκατ. ευρώ, οπότε είναι μία ενδιαφέρουσα αλλά και δύσκολη περίπτωση για τον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Το υπέρ του Ολυμπιακού είναι πως η Σέφιλντ έμεινε εκτός μπαράζ και δεν ανεβαίνει στην Premier League. Εάν η Σέφιλντ είχε ανέβει στην Premier League, τότε θα ήταν αδύνατο για τον Ολυμπιακό να καλύψει το συμβόλαιό του, ενώ τώρα που παραμένει στην Championship έχει ένα συμβόλαιο που είναι στα μέτρα του Ολυμπιακού».

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο, τον οποίο φαίνεται πως θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της η Πόρτο, υπογράμμισε: «Το άλλο θέμα που είναι στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού είναι εκείνο του Σεμέδο, καθώς την ερχόμενη Τρίτη λήγει η διορία που υπάρχει στην Πόρτο για να ενεργοποιήσει τη ρήτρα που έχει συμφωνηθεί από τον Γενάρη. Η Πόρτο θέλει να ρίξει το ποσό για να αγοράσει τον Σεμέδο, οπότε προβλέπεται ένα σίριαλ και ποιος ξέρει πότε θα τελειώσει…».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube