Το μπέικον είναι μια από τις πιο αγαπημένες και διάσημες λιχουδιές στον κόσμο, συνδυάζοντας τη γλυκιά με την αλμυρή γεύση μαζί με μια ιδιαίτερη υφή που πολλοί αγαπούν. Ωστόσο, από τη στιγμή που θα το τοποθετήσεις στο τηγάνι μέχρι την τέλεια τραγανότητα, χρειάζεται αμέριστη προσοχή για να πετύχεις την ιδανική υφή και γεύση. Αν και το τηγάνι είναι η παραδοσιακή επιλογή, πλέον όλος και περισσότερος κόσμος επιλέγει το ψήσιμο στο φούρνο. Δεν είναι παράλογο αφού αποτελεί μια μέθοδο που προσφέρει ευκολία, λιγότερη ακαταστασία και άψογο αποτέλεσμα, χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθείς συνεχώς το μάτι.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Πώς να φτιάξεις τραγανό μπέικον (και να μην γίνει χάλια η κουζίνα σου)