Καλό και χρυσό το banana bread και πραγματικά, είναι στιγμές που επειδή το λιγουρεύεσαι, εύχεσαι οι μπανάνες σου να ήταν λίγο πιο ώριμες, ώστε να τις αξιοποιήσεις εκεί, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα ήθελες να έχεις πάντα ωραίες και θελκτικές, κίτρινες μπανάνες στη φρουτιέρα σου. Άλλωστε, η μπανάνα είναι ένα γευστικό φρούτο που σου δίνει ενέργεια και θρεπτικά στοιχεία και σου αξίζει να την απολαμβάνεις στην καλύτερη εκδοχή της - όχι άγουρη, πράσινη και άγευστης, αλλά ούτε τόσο ώριμη που να σε αηδιάζει. Μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν, μπορείς όμως να δοκιμάσεις μερικά κόλπα για να επιβραδύνεις όσο γίνεται περισσότερο το να μαυρίσουν οι μπανάνες σου.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Πώς να κάνεις τις μπανάνες να διατηρηθούν περισσότερο