Έξι ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό, όπως ενημέρωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου ενημερώθηκε από τον Εβρίτη προπονητή πως στα πλάνα του δεν συμπεριλαμβάνονται (για διάφορους λόγους) οι Ιβανόφ, Σάμπα, Λεντέσμα, Ρινάλντι, Ιμπάρμπο και Γουακάσο.

Μάλιστα, για τους δύο τελευταίους έκανε λόγο και για κακή συμπεριφορά, καθώς προφασίστηκαν τραυματισμούς για να μην παίξουν στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Πλέον ο «Λύμπε» θα επιδιώξει ραντεβού με τους εκπροσώπους των παικτών, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και αν είναι δυνατόν να μην διατεθούν πολλά χρήματα για τη λύση των συμβολαίων τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φεράντο: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που πιέζουν, όμως χάσαμε και αυτό είναι που μετράει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εντυπωσιακή ΑΕΚ, τον κουρασμένο ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Λαφόν: «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα»

Ντέσερς: «Με γεμίζει χαρά που επέστρεψα με γκολ - Να πιέζουμε σε όλη τη διάρκεια όπως στα πρώτα 30 λεπτά»

Μπενίτεθ: «Το θετικό όταν κερδίζεις είναι ότι μπορείς να κάνεις ψύχραιμη ανάλυση» - Tι είπε για Ντέσερς και Λαφόν

Καλογερόπουλος: «Ήμασταν κυρίαρχοι - Υπήρχε και άλλη κόκκινη στον Άρη, όπως και πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Με Ντέσερς θα είχε περισσότερους βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Έκανε επίδειξη δύναμης ο Φωτιάς»!

Κετσετζόγλου: «Ήταν η μέρα της ΑΕΚ - Πρώτη φορά είδαμε τον Λιούμπισιτς που αγόρασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» - Τι είπε για τη μη αντικατάσταση του Γκαρθία

Ο παραγωγικός Ντέσερς και ο καθοριστικός Λαφόν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου