Τον αντικαταστάτη του Κίκο Ραμίρεθ καλείται να βρει άμεσα η διοίκηση της Ξάνθης, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και σε άλλα μέτωπα στην ακριτική ομάδα.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, η αυριανή ημέρα θεωρείται κρίσιμη για τους Ακρίτες, καθώς αναμένεται να υπάρξει νέο ραντεβού ανάμεσα στον Χρήστο Πανόπουλο και τον Γιάννη Παπαδημητρίου.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ αναμένεται να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη για τις εξελίξεις και για τις επαφές που έχουν γίνει με τους υποψήφιους προπονητές.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας φαίνεται πως παραμένει ο Γιάννης Πετράκης, όμως για όλα θα αποφασίσει ο κ. Πανόπουλος που σίγουρα έχει και άλλους προπονητές στο μυαλό του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ποδοσφαιρικοί αντίπαλοι, αλλά φίλοι»: Το συγκινητικό αντίο του Μελισσανίδη στον Βαρδινογιάννη

Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον θάνατο του «Καπετάνιου»

Άρης για Βαρδινογιάννη: «Άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ηλιόπουλος για Βαρδινογιάννη: «Ντόμπρος, ωραίος άνθρωπος - Ευτυχής που τον γνώρισα από κοντά»

«Θα μπορούσα να γράψω άλλο ένα βιβλίο»: Ο «Καπετάνιος» μέσα από τις αφηγήσεις του Μανώλη Σαριδάκη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Η ΕΠΟ για Βαρδινογιάννη: «Το μεγαλύτερο κεφάλαιο για το εθνικό μας ποδόσφαιρο φέρει το όνομά του»

«Ζούσα μέρα-νύχτα στη Λεωφόρο»: Το κουμπούρι, η Θύρα 13 και οι μεταγραφές στην τελευταία συνέντευξη του «Καπετάνιου»!

Αίτημα για ενός λεπτού σιγή από τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Αστέρα

Συγκινημένος ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τον «Καπετάνιο» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Αγάπησε τον Παναθηναϊκό όσο κανένας»!

Ηρακλής: Χωρίς Κουκ και κόντρα στην Καρδίτσα

TAGS: Ξάνθη