Στη συγκεκριμένη διοργάνωση, θα συμμετάσχουν και σπουδαίοι Έλληνες πρωταθλητές. Ο Λούης Τσάτουμας επέλεξε το συγκεκριμένο αγώνα για το ντεμπούτο του στη θερινή σεζόν. Ο πανελλήνιος ρέκορντμαν του μήκους θα επιδιώξει ένα άλμα πάνω από τα 8.10 για να «πιάσει» το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου τον ερχόμενο Αύγουστο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει το «χρυσό» Ολυμπιονίκη του Λονδίνου στο δέκαθλο, Αστον Ιτον, το «χάλκινο» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας στο αγώνισμα, Λουίς- Αλμπέρτο Ριβέρα και το «χρυσό» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού του Σόποτ, Μάουρο Ντα Σίλβα.

Ένα από τα πρόσωπα της διοργάνωσης αναμένεται να είναι η Νικόλ Κυριακοπούλου, που προέρχεται από το 4.73 στο Diamond League της Σανγκάης, που την έφερε στην πρώτη θέση της λίστας της παγκόσμιας ομοσπονδίας στο επί κοντώ. Η πανελλήνια ρεκορντγούμαν στο αγώνισμα θα συναγωνιστεί τις Φαμπιάνα Μούρερ, Μαρτίνα Σουλτς, Σίλκε Σπίκελμπουργκ και Γιρίνα Πτατσνίκοβα.

Στο ύψος θα πάρει μέρος ο Κώστας Μπανιώτης, ο οποίος ξεκίνησε το 2015 με 2.20 στο Challenge του Πεκίνου. Ο Έλληνας πρωταθλητής του ύψους, τον περασμένο χειμώνα ξεπέρασε τα 2.28. Στον αγώνα ξεχωρίζει ο Γιούρι Kριμαρένκο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube