Τη συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σατίρισαν ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». Ο λαϊκός τραγουδιστής, κλήθηκε να μιλήσει για τους πρόσφυγες, μετά το σάλο που προκάλεσε, όταν τους χαρακτήρησε σε προηγούμενη συνέντευξή του, στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ, «ριψάσπιδες». Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Νότης Σφακιανάκης υποστήριξε ότι οι πρόσφυγες, είναι καλοντυμένοι, γνωρίζουν αγγλικά και έχουν γεμάτα πορτοφόλια.

Αναρωτήθηκε, δε, γιατί πρέπει να αισθάνεται τύψεις και ενοχές, επειδή ο πατέρας και η μάνα «πήραν το παιδάκι και το έβαλαν μέσα σε μια βάρκα και ταξιδεύουν στο Αιγαίο και πνίγονται;».

Στο σατιρικό video, o Αντώνης Κανάκης ως Γρηγόρης Αρναούτογλου, ακούγεται να λέει : «Οι καλεσμένοι μας εκπροσωπούν το καλό κομμάτι της Ελλάδας μας. Μετά τον μητροπολίτη Άνθιμο, μετά τον Κρανηδιώτη, μετά τον Κώστα Πρέκα, μαζί μας σήμερα, ακόμα μία δημοκρατική φωνή, ο Νότης Σφακιανάκης».



Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βασάλος: Ταυτίστηκε με τα αρχαιοελληνικά αγάλματα της Δήλου

Λιάγκας - Αντωνά στο Μονακό: Εκείνη ανεβάζει luxury cars και μαγαζιά, εκείνος σηκώνει πέτρες για να βρει Έλληνες

Ελεονώρα Μελέτη: Μπέρδεψε τις παραλίες νομίζοντας ότι ποζάρει σε αυτή του Λοχαγού Κορέλι αλλά την επανέφεραν στην τάξη

Δώρα Παντέλη: Η φάση είναι «πώς να πας για ψώνια και ο άντρας σου να μην μπορεί να πει όχι στα έξοδα»!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Λαχτάρησε με την οικογένειά της στη Ρόδο - Τι συνέβη;

Ο Σεπτέμβρης φέρνει ξεκαθαρίσματα: Τα ζώδια που θα πατήσουν πιο εύκολα το delete σε ανθρώπους και καταστάσεις

Νεσχάν Μουλαζίμ: Έφτασε η ώρα που γνώρισε η κόρη της τον παππού της - Το ταξίδι στην Τουρκία και η συγκινητική συνάντηση

Δανάη Μπάρκα: Το επικό πάθημα σε βενζινάδικο που το είδε ως «καλωσόρισμα» της Αθήνας

Σίσσυ Χρηστίδου: Γιόρτασε τα γενέθλια του μικρού της γιου με ένα απόλυτα boys party

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Χωρίς φόβο και πάθος, μας έδειξε το πριν και το μετά του μπότοξ στο πρόσωπό της