Τη συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σατίρισαν ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». Ο λαϊκός τραγουδιστής, κλήθηκε να μιλήσει για τους πρόσφυγες, μετά το σάλο που προκάλεσε, όταν τους χαρακτήρησε σε προηγούμενη συνέντευξή του, στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ, «ριψάσπιδες». Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Νότης Σφακιανάκης υποστήριξε ότι οι πρόσφυγες, είναι καλοντυμένοι, γνωρίζουν αγγλικά και έχουν γεμάτα πορτοφόλια.

Αναρωτήθηκε, δε, γιατί πρέπει να αισθάνεται τύψεις και ενοχές, επειδή ο πατέρας και η μάνα «πήραν το παιδάκι και το έβαλαν μέσα σε μια βάρκα και ταξιδεύουν στο Αιγαίο και πνίγονται;».

Στο σατιρικό video, o Αντώνης Κανάκης ως Γρηγόρης Αρναούτογλου, ακούγεται να λέει : «Οι καλεσμένοι μας εκπροσωπούν το καλό κομμάτι της Ελλάδας μας. Μετά τον μητροπολίτη Άνθιμο, μετά τον Κρανηδιώτη, μετά τον Κώστα Πρέκα, μαζί μας σήμερα, ακόμα μία δημοκρατική φωνή, ο Νότης Σφακιανάκης».



Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Έκανε...test drive σε iconic πέδιλα Jimmy Choo για το ρεβεγιόν αλλά τελικά έβαλε...

Στο Παρά Πέντε: Οι νέες σκηνές από το reunion, η μπηχτή της Ζέτας για το Ρουκ Ζουκ και το remake επικής σκηνής

Κωνσταντίνος Βασάλος: Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να τον ενόχλησε (ΚΑΙ) στο Μεξικό

Παντρεύονται το 2027 Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη

Οι προβλέψεις και οι ευκαιρίες για κάθε ζώδιο το 2026. Τι φέρνει η νέα χρονιά;

Forbes: Με τι περιουσία αποχαιρέτησαν το 2025 οι διεθνείς celebrities; Ο πλουσιότερος δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι

The Voice Εορταστικό: Οι Blind Auditions των Celebrities και το backstage του γυρίσματος (Αποκλειστικό)

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες μαγικές εικόνες από το ταξίδι στην Αργεντινή με τον Μπρούνο Τσερέλα

Ιωάννα Τούνη: Πετάχτηκε με τον Πάρη μέχρι το Παρίσι για χρυσές γόβες, τηγανιτές πατάτες και την... «κυρία Κωνσταντίνα»

Χρήστος Βαλαβανίδης: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για πάνω από δέκα ημέρες