Η κομβική απουσία του Νέιτ Γουόλτερς και τα πολλά λάθη κόστισαν στον Παναθηναϊκό την ήττα (69-65) από τον Άρη, σύμφωνα με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Από ‘κει και πέρα, ο Σέρβος προπονητής ανέφερε ότι ελπίζει να έχει διαθέσιμο τον Αμερικανό την επόμενη εβδομάδα.

«Ο Άρης έπαιξε πολύ καλά με ενέργεια για 40 λεπτά. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε πολλά λάθη. Τα τελευταία λεπτά γυρίσαμε το παιχνίδι όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για τη νίκη. Χάσαμε τον έλεγχο από την αρχή, περιμέναμε τον Άρη με πολλή ενέργεια και ότι θα ξεκινούσε δυνατά, αλλά είχαμε πολλά λάθη. Αμυντικά και επιθετικά αλλάξαμε κάποια πράγματα αλλά δεν έφτανε αυτό», δήλωσε αρχικά ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Χρειαζόμαστε χρόνο για να δούμε που είμαστε γιατί είναι πολύ νωρίς στη σεζόν. Κάναμε λίγες προπονήσεις με γεμάτο ρόστερ. Ήταν μια καλή ευκαιρία για νίκη σήμερα, αλλά όσοι έπαιξαν σήμερα είναι μόνο μερικές ημέρες όλοι μαζί».

Για τον Γουόλτερς: «Περιμένουμε και τον Γουόλτερς να επιστρέψει για να δούμε που βρισκόμαστε. Είναι δύσκολο να παίξουμε με έναν πόιντ γκαρντ. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε σε αυτό δύο εβδομάδες. Ελπίζω να είναι μαζί μας στην επόμενη εβδομάδα. Κάναμε κάποιες δοκιμές με τον Πονίτκα και τον Γκριγκόνις, κάναμε κάποιες αλλαγές στο πλάνο μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Αν χρειαστεί, υπάρχει πλάνο για να φύγουν οι Έλληνες»: Η ενημέρωση του Άρη για την Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι

Λαρεντζάκης: «Η νοοτροπία μας στο παρκέ πρέπει να αλλάξει - Οπωσδήποτε καλύτερο πρόσωπο και περισσότερη χημεία»

Διέλυσε τον Πανσερραϊκό και στρέφεται στα playoffs ο Παναθηναϊκός

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Ομέρ Γιούρτσεβεν

«Πώς κλέβεις το βραβείο μου;» - Το βίντεο του Χέιζ-Ντέιβις για την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό!

Αμφίβολος ο Ρογκαβόπουλος για το επόμενο ματς με το Μαυροβούνιο

Τολιόπουλος: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αστοχία σε καμία ομάδα μου - Όλοι θέλουμε να βρισκόμαστε στην Εθνική»

Σπανούλης: «Δεν θα καταστρέψουμε το σύμπαν για μια ήττα - Ο Τολιόπουλος είχε να παίξει 4 μήνες»

Καλαϊτζάκης: «Έδειξαν να το θέλουν περισσότερο»

Νίκολιτς: «Μια πραγματικά μεγάλη νίκη σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα»