Στην τελική ευθεία μπήκε το επόμενο «μπαμ» του Αμαρουσίου!

Μετά την απόκτηση του Χάρη Γιαννόπουλου, η ομάδα των Βορείων προαστίων είναι έτοιμη να προχωρήσει σε ακόμη μία δυνατή προσθήκη, ενόψει της επιστροφής της στην Basket League!

Ο επόμενος, λοιπόν, που αναμένεται να ανακοινωθεί από το Μαρούσι είναι ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα! Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον 35χρονο σέντερ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, όπως αναφέρεται από τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου!

Έτσι, ο Ραντούλιτσα θα αγωνιστεί ξανά στη χώρα μας μετά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2015/16.

Ο πολύπειρος σέντερ επέστρεψε στην Ευρώπη για τον Ερυθρό Αστέρα το 2022, έπειτα από πέντε χρόνια στην Κίνα. Ωστόσο, τη σεζόν που πέρασε ο 35χρονος ψηλός δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής με τους «ερυθρόλευκους», μετρώντας συνολικά 8 συμμετοχές σε Αδριατική λίγκα και Ευρωλίγκα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τολιόπουλος: «Εκπληκτικό να παίζεις για τη χώρα σου μπροστά σε 18.000 κόσμου»

Οι παρουσίες και οι απουσίες στα επόμενα «παράθυρα» για την Εθνική

Άρης: «Κλειδώνει» το deal με Θανάση Αντετοκούνμπο

Ντόρσεϊ: «Την αγαπώ αυτή τη χώρα!»

«Εθνική παθιασμένη, διαβασμένη και συσπειρωμένη»: Το σχόλιο Ρομπόλη για τη μεγάλη νίκη επί της Ισπανίας

Έξαλλος ο Μπριθουέλα: «Εσκεμμένα κακή η διαιτησία, να το εξετάσει η FIBA - Δεν μας άφησαν να υπογράψουμε το φύλλο αγώνα»

Ντόρσεϊ: «Αγαπάω αυτή τη χώρα, ανυπομονώ να είμαι εδώ και στα επόμενα παιχνίδια»

Καλάθης: «Βγήκαμε όλοι μπροστά και δείξαμε χαρακτήρα, πάντα είναι τιμή μου να αγωνίζομαι για την Εθνική»

Σπανούλης: «Από τις μεγαλύτερες νίκες που έχω ζήσει - Υπερβαίνει τα όρια η κριτική μέσω… ομάδων, πάνω απ' όλα η Εθνική»!

Το τρίποντο του Χουάντσο που πάγωσε το T-Center και η αλύγιστη Εθνική: Τα highlights του αγώνα Ελλάδα-Ισπανία