Στο παρελθόν ανήκει για όλους στον Παναθηναϊκό η νίκη και η επικράτηση στο Κύπελλο επί του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα εν όψει του αυριανού αγώνα των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική της Basket League.

«Είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Πολλοί θυμούνται ότι τους νικήσαμε πρόσφατα στο γήπεδό τους για το κύπελλο, όμως εμείς το έχουμε ήδη ξεχάσει γιατί η αγωνιστική περίοδος είναι τόσο μεγάλη και τόσο σκληρή ώστε δεν σου επιτρέπει να ζεις με τις αναμνήσεις. Άλλωστε, αμέσως μετά τον αγώνα κυπέλλου έπρεπε να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τον Άρη και ακολούθως σ΄ αυτόν με την Λοκομοτίβ», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος σέντερ του «τριφυλλιού» στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News» και πρόσθεσε:

«Έτσι έχουν τα πράγματα, πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα και να εξετάζουμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και προσεγγίζουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό με την απαραίτητη σοβαρότητα, έχοντας κατά νου ότι θα είναι μια δύσκολη υποχρέωση. Όμως, εμπιστεύομαι την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου».

Καταλήγοντας, ο διεθνής άσος ανέφερε: «Κάθε αγώνας, όπως είπα, είναι διαφορετικός και σίγουρα για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι θα έχουμε στο πλευρό μας τους φίλους μας. Ανυπομονώ να παίξω και πάλι μπροστά τους, πήρα μια πρώτη γεύση σε εκείνη την υπέροχη βραδιά κόντρα στην Παρτιζάν και θέλω να τους ευχαριστήσω για τη μεγάλη τους υποστήριξη. Η παρουσία τους στο ξενοδοχείο πριν και μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν συγκλονιστική, έδειξαν πόσο μας αγαπάνε και το βέβαιο είναι ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Μία γροθιά, μία ομάδα»: Η ομιλία των οπαδών του Παναθηναϊκού στους παίκτες μετά τη νίκη επί της Καρδίτσας!

Καλαϊτζάκης: «Ο τρόπος που παίζουμε μας προβληματίζει - ''Τελικός'' με Φενέρ και μετά πάμε για τον πρώτο τίτλο»

Παπανικολόπουλος: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε και με ποιον αντίπαλο παίζαμε - Δεν ετοιμάζαμε την ομάδα για να χάσει, αλλά...»

Το πάρτι του Χολμς και ο τρομερός Καλαϊτζάκης: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρδίτσς

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, χαμός για παραμονή

Αταμάν: «Ελπίζουμε ότι ο Ναν θα μπει στην ομάδα μέχρι την Παρασκευή και ότι ο Σλούκας θα είναι έτοιμος»

Ξέσπασε, διέλυσε την Καρδίτσα και… φτιάχτηκε ενόψει Φενέρ ο Παναθηναϊκός

Στιγμή… Shaqtin' A Fool για τον Παναθηναϊκό στην Καρδίτσα, με έξι συνεχόμενα άστοχα σουτ κάτω από το καλάθι!

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό: Διάστρεμμα ο Σαμοντούροφ, δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Καρδίτσα

Άνετη νίκη κόντρα στον Παναθλητικό για τον Παναθηναϊκό, πριν από την κρίσιμη ρεβάνς με τη Μερσίν