Δεν άφησε ασχολίαστη ο Ντίνο Ράντζα την άρνηση του Νέβεν Σπάχια αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Κροατίας.

Ο παλαίμαχος άσος και νυν μέλος της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας έδειξε την ενόχλησή για το «όχι» του έμπειρου κόουτς, ο οποίος ανήκει στο επιτελείο των Χοκς, λέγοντας πως έγιναν… σοφότεροι.

«Καλέσαμε τον Σπάχια, αλλά μας έκλ…ε. Έτσι, γίναμε πιο σοφοί με από αυτό», ήταν τα λόγια του Ντίνο Ράντζα κατά την επίσημη παρουσίαση του Άτσο Πέτροβιτς ως νέου ομοσπονδιακού τεχνικού της Κροατίας.

«Λυπάμαι που η ομοσπονδία έχασε χρόνο, καθώς εδώ και δύο μήνες ήταν γνωστό πως ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν θα ήταν σε θέση να συνεχίσει στην εθνική ομάδα», είχε δηλώσει σχετικά ο Νέβεν Σπάχια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube