Ως πραγματικός σούπερ ήρωας φέρθηκε ο Ράιαν Ρέινολντς. Ο πρωταγωνιστής που έγινε ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του Deadpool πρόσφερε (μαζί με τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Μπλέικ Λάιβλι) 10.000 λίρες στον λογαριασμό που άνοιξε από τον ποδοσφαιριστή της Ρέξαμ, Τζόρνταν Ντέιβις, η σύζυγος του οποίου έχασε το μωρό τους κατά την κύησή της.

Ο 45χρονος σταρ του Χόλιγουντ, που είναι συνιδιοκτήτης του ουαλικού συλλόγου που αγωνίζεται στην πέμπτη κατηγορία, έκανε τη σχετική δωρεά μέσα από μια σελίδα στο GoFundMe, η οποία δημιουργήθηκε την πρωτοχρονιά μετά την τραγική είδηση για τον 23χρονο άσο.

Ο τελευταίος άνοιξε τον λογαριασμό για να ενισχύσει το νοσοκομείο και τους ανθρώπους που φροντίζουν ζεύγη που είχαν ανάλογες απώλειες, με στόχο να μειωθούν τα περιστατικά τέτοιων θανάτων, αλλά και να έχουν οι οικογένειες την απαραίτητη στήριξη.

Ο Ρέινολντς, που είναι Καναδός αλλά έχει ρίζες από το Ηνωμένο Βασίλειο, απέκτησε τον Σεπτέμβριο του 2020 τις μετοχές της Ρέξαμ μαζί με τον επίσης ηθοποιό Ρομπ ΜακΈλενι, με την μεταβίβαση να ολοκληρώνεται τυπικά τον Φεβρουάριο του 2021.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube