Μπορεί ο Κίμι Ραϊκόνεν να ήθελε τη νίκη στο γκραν πρι της Ισπανίας, ωστόσο δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσα στο πέμπτο γκραν πρι της σεζόν.

Ο Φινλανδός πιλότος στον αγώνα της Ισπανίας είδε την καρό σημαία από τη δεύτερη θέση, έχοντας διαφορετική στρατηγική από τις Ferrari που έκαναν το ένα-τρία.

Ακόμη, ο “Iceman” δήλωσε αισιόδοξος ότι η ομάδα ξέρει τι πρέπει να κάνει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Είμαι εδώ για να τα πηγαίνουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Προφανώς, θέλουμε να παίρνουμε νίκες και η δεύτερη θέση πάντα είναι απογοητευτική, αλλά παίρνουμε τα αποτελέσματα όπως έρχονται. Είμαι χαρούμενος με αυτό που καταφέραμε σήμερα. Η ομάδα ξέρει τι πρέπει να κάνει και θα το κάνουμε», ήταν τα λόγια του Ραϊκόνεν, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι βαθμολογίες σε πιλότους και κατασκευαστές μετά το Grand Prix του Μονακό

Θριαμβευτής και στο επεισοδιακό Grand Prix του Μονακό ο Αντονέλι, πανηγύρισε την πέμπτη σερί νίκη του!

Φιάσκο στο Μονακό: Δύο πανομοιότυπα ατυχήματα αποκάλυψαν πρόβλημα στην άσφαλτο

Τράκαρε και ο Λεκλέρ και τα έβαλε με τους συνεργάτες του: «Γιατί μπήκα στο pit-stop;» - Κόκκινη σημαία στο Μονακό!

Σοκ και με Νόρις, αποσύρθηκε μετά τον Φερστάπεν στο Grand Prix του Μονακό!

Τεράστιο απρόοπτο με Φερστάπεν: Βγήκε νοκ-άουτ από την εκκίνηση στο Μονακό και φώναζε έξαλλος στους συνεργάτες του!

Αντετοκούνμπο και Αντονέλι παρέα στο Grand Prix του Μονακό (pics)

Πήρε την pole position στις συναρπαστικές κατατακτήριες του Μονακό ο Αντονέλι!

Υπέγραψε διετή επέκταση με τη Ferrari ο Λεκλέρ

Η συγκλονιστική διάσωση του Σουμάχερ: Ο πιλότος αποκαλύπτει για πρώτη φορά όσα έγιναν στο ατύχημα του 2013