Την πρώτη απώλεια βαθμών στη φετινή Premier League είχε η Άρσεναλ που ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Μπράιτον στο «Έμιρεϊτς», σε ένα ιδιαίτερο ματς για τον Ντέκλαν Ράις.

Κι αυτό διότι είδε την πρώτη κόκκινη κάρτα της καριέρας του, σε μια φάση που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο στρατόπεδο των «κανονιέρηδων».

Ο Άγγλος αποβάλλεται για πρώτη φορά μετά από 299 επίσημα ματς, ενώ δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα για την Άρσεναλ, που θα χάσει τον 25χρονο στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου με την Τότεναμ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λύγισε δύσκολα την Έβερτον, επέστρεψε στις νίκες και συνεχίζει εντός τετράδας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Mentality για… τίτλο από την Άρσεναλ με τεσσάρα στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου!

Πάλι τα ίδια με Σαλάχ: Ειρωνικό χαμόγελο στην αλλαγή, δεν έδωσε το χέρι στον Σλοτ!

Του ακύρωσαν γκολ στο 90', τους… τιμώρησε στο 97' ο ΜακΆλιστερ και η Λίβερπουλ έφυγε με τεράστιο διπλό από το Νότιγχαμ!

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ οδήγησε τη Γουένσντεϊ στον ταχύτερο υποβιβασμό και πανηγύρισε με ελληνική σημαία για τον Μπάλντοκ!

Μαυροπάνος: «Καλύτερος συμπαίκτης ο Εζίλ – Το Γουέμπλεϊ και το Euro 2004 δεν τα ξεχνώ»

Με one-man show από Ο'Ράιλι, η Σίτι φόρτωσε με άγχος την Άρσεναλ!

Ο… υπερβολικός σεβασμός δεν έκανε καλό στη Γουέστ Χαμ

Νέο κάζο στο 93' για την Τσέλσι, γιόρτασε για το ρεκόρ του Μίλνερ η Μπράιτον!

Μέρα ιστορίας στην Premier League: Ο Τζέιμς Μίλνερ είναι ο απόλυτος record-man σε συμμετοχές!