Η ατυχία δεν λέει να εγκαταλείψει τον Ρενάλντο Ράμα. Μετά τους τραυματισμούς και το πρόβλημα που προέκυψε (και διευθετήθηκε) με την άδεια παραμονής του, ο νεαρός Αλβανός μεσοεπιθετικός είχε χθες τροχαίο ατύχημα, από το οποίο-ευτυχώς-δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Πάντως ο παίκτης απουσίαζε από την προπόνηση της Τετάρτης, καθώς κρίθηκε σκόπιμο να υποβληθεί για προληπτικούς λόγους σε ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Αυτές δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, αλλά είναι άγνωστο αν ο Ράμα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα πέραν του Λάμπρου Θαναηλάκη, που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με προπόνηση την Πέμπτη στις 13:00 και αμέσως μετά αναμένεται να ανακοινωθεί η αποστολή για την Κρήτη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση

Αδιέξοδο στη Γ' Εθνική: Κλήρωση στον αέρα και ομάδες που παίζουν… ήδη υποβιβασμένες!

Αναβλήθηκε η κλήρωση για Playoffs και Playouts στη Γ’ Εθνική

Τέλος η regular season στη Γ' Εθνική: Πώς διαμορφώθηκαν οι βαθμολογίες και τι ακολουθεί σε άνοδο και υποβιβασμό

TAGS: A.E.K.