Οι σειρήνες από πρωτοκλασάτες ομάδες έχουν ήδη αρχίσει να ηχούν στα αυτιά των παικτών της Λέστερ. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ωστόσο, τους εφιστά την προσοχή και τους συμβουλεύει να μην ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους χωρίς πρώτα να το σκεφτούν καλά: «Αν φύγετε, δεν ξέρετε τι πρόκειται να συμβεί, ενώ εδώ είστε βασιλιάδες», τους τόνισε.

Ο Ιταλός τεχνικός συμβουλεύει τους ποδοσφαιριστές των «Αλεπούδων» να προσέξουν ιδιαίτερα την επόμενη κίνησή τους: «Οι παίκτες για μένα είναι σαν παιδιά μου. Αν έρθουν σε μένα θα τους πω: “Προσέξτε. Η Λέστερ μακροχρόνια θα βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις. Αν φύγετε, τι θα γίνει; Είναι καλύτερα να μείνετε εδώ ακόμα έναν χρόνο, να δείτε τι θα συμβεί και μετά θα μπορείτε να πάτε οπουδήποτε”».

Ερωτώμενος για το αν η Λέστερ σκοπεύει να ξοδέψει τα σχεδόν 200 εκατ. ευρώ που θα της αποφέρει η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η συμμετοχή στο Champions League σε μεταγραφές, ο Ρανιέρι απάντησε: «Δεν χρειαζόμαστε σούπερ σταρ. Χρειαζόμαστε τους παίκτες μας. Θέλω να βελτιώσω το ρόστερ μας χωρίς μεγάλα αστέρια, αλλά με τους σωστούς ποδοσφαιριστές».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube