Η Λέστερ είχε ένα εύκολο βράδυ στο Βέλγιο, νικώντας 3-0 την Μπριζ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να αλλάζει τις σκέψεις του προπονητή των «Αλεπούδων» Κλαούντιο Ρανιέρι για τους στόχους στη διοργάνωση, καθώς δήλωσε ότι βλέπει την παρουσία της ομάδας του στο Champions League ως μια πολύ όμορφη εμπειρία για αυτόν και τους ποδοσφαιριστές του, χωρίς να προβληματίζεται για την πρόκριση.

«Ήταν πολύ σημαντική η αντίδρασή μας μετά την ήττα μας από τη Λίβερπουλ. Δεν σκεφτόμαστε το Champions League, είναι μία εμπειρία για εμάς και ευχόμαστε να περάσουμε τους ομίλους για να συνεχίσουμε. Αν δεν καταφέρουμε να καταλάβουμε μία εκ των δύο πρώτων θέσεων, η επιθυμία μας είναι να αγωνιστούμε στο Europa League, παρ’ όλο που θα προτιμούσαμε να προχωρήσουμε στο Champions League. Έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια. Παίξαμε με το δικό μας στιλ. Εκείνοι προσπάθησαν να βρουν λύσεις, αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Είναι πολύ καλό για εμάς που ξεκινήσαμε με νίκη», ανέφερε αρχικά, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την φάση του πέναλτι, το οποίο δεν ήθελε να εκτελέσει ο Μαχρέζ, αφού είχε αστοχήσει στις 3 από την 4 τελευταίες προσπάθειες από την άσπρη βούλα.

«Αν δεν το έβαζε, εγώ θα άκουγα την κριτική. Εκείνος, όμως, πήρε την ευθύνη. Προσπάθησα να πω, ότι ο Σλιμανί έπρεπε να το αναλάβει, που έχει έφεση στο να βάζει πέναλτι, αλλά ο Μαχρέζ έχει την προσωπικότητα να κάνει αυτή την επιλογή. Ήταν τυχερός. Ίσως η μουσική τον αφύπνισε. Ίσως, να είναι κουρασμένος από το «ντίλι-ντονγκ» που ακούει και να προτιμάει τη μουσική του Champions League», κατέληξε αστειευόμενος ο Ιταλός τεχνικός.

Επιμέλεια: Νίκος Ξένος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube