Ο Κλαούντιο Ρανιέρι υποστήριξε πως ο επιθετικός της Λέστερ, Τζέιμι Βάρντι, θα πρέπει να δείξει στον Σαμ Άλαρνταϊς πως είναι διψασμένος για να ανακτήσει την θέση του βασικού επιθετικού στο ρόστερ της εθνικής Αγγλίας.
Ο Άγγλος διεθνής παρέμεινε στον πάγκο των «τριών λιονταριών» στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Σλοβακία με τον Άλαρνταϊς να προτιμά τον Χάρι Κέιν αρχικά και στην συνέχεια τον Ντάνιελ Στάριτζ. Ο Ρανιέρι με αυτόν τον τρόπο θέλησε να «ταρακουνήσει» τον Βάρντι εν όψη του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με την Λίβερπουλ.
Οι «αλεπούδες» αναμένεται να ξεκινήσουν με τον Τζέιμι στο βασικό τους σχήμα και με το νέο απόκτημά τους, Ισλάμ Σλιμανί στον πάγκο. « Για μένα είναι καλό που δεν έπαιξε στο παιχνίδι με την Σλοβακία διότι θα είναι ξεκούραστος στο αυριανό παιχνίδι. Για αυτόν όμως όχι. Θα πρέπει να παλέψεις για τη θέση του βασικού και να πεις στον Σαμ (Άλαρνταϊς), είμαι εδώ και θέλω να παίξω» είπε ο Ιταλός τεχνικός.
Επιμέλεια: Γιώργος Γιαννούλης