Ο τεχνικός της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό της ερχόμενης Κυριακής για το Community Shield, ότι το ματς αυτό κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αποτελέσει το ντεμπούτο του ίδιου στο Γουέμπλεϊ.
«Θα δώσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας και το ίδιο πιστεύω θα κάνει και η Γιουνάιτεντ. Οι δύο ομάδες θέλουν το τρόπαιο. Είμαι ενθουσιασμένος για το παιχνίδι).em> Όταν έπαιξα στον τελικό του Κυπέλλου (σ.σ. ως προπονητής της Τσέλσι), το Γουέμπλεϊ ήταν υπό κατασκευή, για αυτό παίξαμε στο Κάρντιφ (σ.σ.Άρσεναλ-Τσέλσι 2-0 το 2002). Αυτή είναι η πρώτη μου φορά στο γήπεδο αυτό».
Ο 64χρονος προπονητής προϊδέασε τον κόσμο ότι οι «αλεπούδες» δεν θα είναι ίδιες με την προηγούμενη χρονιά, ενώ απάντησε και για το αν έχει καταλήξει στους έντεκα που θα ξεκινήσουν στη μεθαυριανή αναμέτρηση.
«Οι παίκτες προπονήθηκαν πολύ καλά, αλλά δεν είναι και τόσο πιθανό να δείτε την περυσινή Λέστερ. Ωριμάσαμε κατά την προετοιμασία και είμαστε κατά 60% έτοιμοι. Ελπίζω να επανέλθουμε καλά. Όλοι είναι εντάξει. Αύριο, θα σκεφτώ την αρχική ενδεκάδα και παρακολουθώντας τον αγώνα με τη Γιουνάιτεντ θα δω πώς ανταποκρίνονται».
Επιμέλεια: Βασίλης Παπαδημητρίου