Μεγάλη κίνηση για την Μπούργος. Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραούλ Νέτο, ο οποίος φιλοδοξεί να επιστρέψει και πάλι στη δράση μετά από εκτεταμένο διάστημα απουσίας από τα παρκέ.

Μετά από πολυετή καριέρα στο NBA, ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στην Ευρώπη το 2023, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε. Δεν έπαιξε, όμως, ποτέ στην τουρκική ομάδα, αφού τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, κι έχασε ολόκληρη την επόμενη σεζόν.

Οι ατυχίες του Νέτο συνεχίστηκαν, καθώς την επόμενη αγωνιστική περίοδο υπέγραψε συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, όμως δεν πρόλαβε να κάνει παρά δύο εμφανίσεις, πριν αντιμετωπίσει σοβαρό τραυματισμό στον προσαγωγό και δει τη σεζόν του να ολοκληρώνεται και πάλι πρόωρα.

Όσον αφορά στην Μπούργος, η ομάδα από την Καστίλλη και Λεόν ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας την περασμένη αγωνιστική περίοδο, και με την εμπειρία του Ραούλ Νέτο φιλοδοξεί να παραμείνει εκεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube