Μετά από καιρό αναμονής, ο Ραούλ Νέτο έκανε το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα, αλλά στάθηκε άτυχος. Ο Βραζιλιάνος γκαρντ έπαιξε 3:49 για την Μπαρτσελόνα στο clasico με τη Ρεάλ και πρόλαβε να πετύχει πέντε πόντους, όμως το ντεμπούτο του διεκόπη πρώιμα λόγω ενοχλήσεων.

Μάλιστα, μετά την αναμέτρηση, ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Χοάν Πενιαρόγια, επιβεβαίωσε πως ο πρώην NBAer ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπέστη σοβαρή ζημιά ή πρόκειται απλά για ένα «τσίμπημα».

Φυσικά, η εξέλιξη αυτή ανησυχεί την Μπαρτσελόνα αλλά και τον ίδιο τον παίκτη, που έχασε πέρυσι όλη τη σεζόν λόγω τραυματισμού, επέστρεψε τώρα και έκανε ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα, για να αποχωρήσει πάλι με πρόβλημα. Όπως και να 'χει, η συμμετοχή του στο παιχνίδι κατά του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ στις 3 Δεκεμβρίου, θεωρείται αμφίβολη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Στις 24/9 το τζάμπολ της νέας σεζόν-Πότε γίνονται Super Cup και Final 4

Επίσημο: Ομόφωνα στη νέα EuroLeague η Μπεσίκτας και αύξηση σε 24 ομάδες το 2027-Δεκαετές η Ρεάλ

«Σφραγίζεται» η είσοδος Μπεσίκτας αντί Μονακό στην EuroLeague-Αύξηση σε 24 ομάδες από το 2027/28

Στη Σόφια και τη νέα σεζόν η Χάποελ Τελ Αβίβ, αν δεν γίνουν τα παιχνίδια της στο Ισραήλ

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 της σεζόν ο Χέιζ-Ντέιβις!

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»