Η Χαρτς άντεξε στο συγκλονιστικό θρίλερ της Βιέννης, λύγισε τη Ραπίντ με 4-3 στα πέναλτι και πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση στη League Phase του Conference League, μετά το 2-2 σε κανονική διάρκεια και παράταση.

Οι Αυστριακοί πήραν το προβάδισμα στο 34' με τον Κάρα, όμως η Χαρτς δεν λύγισε. Οι Σκωτσέζοι βρήκαν την απάντηση στο 79', όταν ο Καμπορέ έφερε το ματς στα ίσα και έστειλε την πρόκριση στην παράταση.

Εκεί το παιχνίδι απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Η Χαρτς έκανε την ανατροπή στο 100' με τον Μίλερ και βρέθηκε αγκαλιά με την πρόκριση, όμως η Ραπίντ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 119', ο Τσβέτκοβιτς ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε τις δύο ομάδες στα πέναλτι.

Στη διαδικασία, η Χαρτς αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και επικράτησε 4-3 με τον Τίλιο να αστοχεί στο τελευταίο πέναλτι, και έτσι οι Σκωτσέζοι επέστρεψαν στο Conference League μετά τη σεζόν 2022/23.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Καϊράτ Αλμάτι

Το Conference League θυμήθηκε το «αριστούργημα» του Μαρίν κόντρα στη Σάμσουνσπορ!

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού: Με Ουναΐ και Κρίστιανσεν, αλλά χωρίς Τσιριβέγια

Κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουναΐ!

Πρεμιέρα με Μπόρατς, φινάλε με Μπράιτον: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Conference League

Παναθηναϊκός: Συντριπτικά υπέρ του οι πιθανότητες για 24άδα στο Conference League

Παντελίδης: «Κρύβει παγίδες η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, θέμα χρόνου να δέσουμε με Νίστρουπ»

Η Μπράιτον των Ελλήνων και τα δύσκολα ταξίδια: Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Παγκάκης: «Πρόκληση Φράιμπουργκ και Μπράιτον, δεν τρομάζουν τον καλό Παναθηναϊκό οι άλλοι»

Με τη Φράιμπουργκ που διεκδίκησε ευρωπαϊκό τρόπαιο και την… ελληνική Μπράιτον ο Παναθηναϊκός!