Mε τα κενά στους πάγκους των ομάδων του ΝΒΑ να καλύπτονται σταδιακά, μόνο αυτός των Ράπτορς έχει μείνει ακόμη χωρίς καθοδηγητή.

Η ομάδα του Τορόντο συνεχίζει την αναζήτησή της από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να αποχωριστεί τον Νικ Νερς, ο οποίος πλέον έχει αναλάβει τους Φιλαντέλφια Σίξερς. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος Μάρκ Στάιν, οι Καναδοί θα έχουν σίγουρα Ευρωπαίο προπονητή.

Συγκεκριμένα, οι Ράπτορς έχουν πλέον τρεις φιναλίστ για τη θέση, οι οποίοι είναι όλοι απο τη γηραιά ήπειρο. Ο πρώτος και βασικότερος υποψήφιος για τη θέση είναι ο Σέρτζιο Σκαριόλο, που είναι γνωστό εδώ και πολλές εβδομάδες πως μιλάει με την ομάδα στην οποία εργάστηκε και ως βοηθός από το 2018 έως το 2021.

Oι έτεροι δύο πιθανοί προπονητές της ομάδας του Τορόντο, είναι ο Ντάρκο Ραγιάκοβιτς και ο Ζόρντι Φερνάντεθ. Ο πρώτος είναι τα τελευταία τρία χρόνια βοηθός του Τέιλορ Τζένκινς στους Μέμφις Γκρίζλις, ενώ ο δεύτερος έχει μεγάλη εμπειρία από διάφορα πόστα στο ΝΒΑ, ενώ φέτος ήταν βοηθός του Μάικ Μπράουν στους Κινγκς, καθοδηγώντας και ο ίδιος την ομάδα όταν ο Αμερικανός κόουτς δεν ήταν διαθέσιμος σε κάποια ματς.

Θυμίζουμε πως οποιοσδήποτε από τους τρεις και αν προτιμηθεί, θα γράψει ιστορία, καθώς θα γίνει ο πρώτος μη Αμερικανός ή Καναδός head coach στην ιστορία του ΝΒΑ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube