Η άμμος στην κλεψύδρα του Μάρκους Ράσφορντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως φαίνεται έχει σχεδόν αδειάσει.

Οι σχέσεις του Άγγλου με τον νέο προπονητή της ομάδας, Ρούμπεν Αμορίμ, είναι κάκιστες με τον 27χρονο επιθετικό να έχει ήδη ξεκινήσει να ψάχνει τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Τα δημοσιεύματα για το μέλλον του είναι πολλά και ομάδες από την Ευρώπη και όχι μόνο κάνουν… ουρά για να αποσπάσουν την υπογραφή του. Από τη Μίλαν, στην Ντόρτμουντ, μέχρι και κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί, οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν με ένα ποσό στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Σε σύγκριση με τα σημερινά δεδομένα που επικρατούν στην αγορά, αυτά τα χρήματα σίγουρα δεν αντιπροσωπεύουν το ταλέντο του Ράσφορντ και όποιος εν τέλει τον αποκτήσει, θα πάρει έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή σε τιμή… ευκαιρίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Φωτιά» στην κορυφή: Τα παιχνίδια των Σίτι και Άρσεναλ στην τελική ευθεία για τον τίτλο!

Η Άρσεναλ βάρεσε… κανόνι, ο Χάαλαντ έφερε τη Σίτι σε απόσταση βολής από την κορυφή!

Έβαψε κόκκινο το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με ήρωα Φαν Ντάικ στο 100' η Λίβερπουλ, ανατροπή παραμονής για τη Νότιγχαμ

Οι ενδεκάδες στο ντέρμπι τίτλου της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ

Οπαδοί της Σίτι πικάρουν την Άρσεναλ, πουλώντας μπουκάλια νερού με το έμβλημά της!

Σκόραρε στο τελευταίο του Merseyside Derby και ισοφάρισε ρεκόρ του Τζέραρντ ο Σαλάχ

Γκουαρδιόλα: «Αν χάσουμε, θα προσευχηθώ να ηττηθεί η Άρσεναλ στα ματς που απομένουν αλλά αυτό δεν θα συμβεί»

Ρατσιστική επίθεση στον Ντάνσο μετά το λάθος του στο 2-2 με την Μπράιτον

Επέστρεψε στην Championship η Κάρντιφ με γκολ… τερματοφύλακα στο 96’

Το… now or never της Άρσεναλ και η ευφυΐα του Πεπ για την ιστορική ανατροπή