Με μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις του για φέτος ο Asteras AKTOR έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ, η οποία κατάφερε να αποδράσει από την Τρίπολη χάρη στο υπέροχο γκολ του καυτού Λούκα Γιόβιτς (0-1).

Μετά την αναμέτρηση, ο Μίλαν Ράσταβατς, που έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο των Αρκάδων στην τρίτη θητεία του στην ομάδα, δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο.

«Είπα στους παίκτες μου πριν το παιχνίδι ότι περιμένω να ξαναγίνουμε Αστέρας. Το β’ ημίχρονο είναι η εικόνα που θέλουμε να δούμε παρά το γεγονός ότι δεν πήραμε αποτέλεσμα. Η πίεση μας ήταν καλή, και με την μπάλα και χωρίς αυτή, και έτσι τους δημιουργήσαμε προβλήματα.

Μπήκαμε στο παιχνίδι με λίγη πίεση και όχι με τόσο καλή αυτοπεποίθηση, βήμα με βήμα θα καταφέρουμε να γίνουμε καλή ομάδα. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλή ομάδα. Πολύ ανταγωνιστική και χρειάζεται λίγο χρόνο και λίγο χώρο για να σου κάνει τη ζημιά»
, είπε αναλυτικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μουζακίτης: Eφτασε τις 70 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού στα 19 του!

Στο Top-4 των ξένων σκόρερ του Ολυμπιακού μπήκε ο Ελ Κααμπί!

Μάχες για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στην προτελευταία «στροφή» της Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Για τη νίκη ψυχολογίας στη Λεωφόρο πριν το «πράσινο» all in της Ανδαλουσίας!

Ατρόμητος-ΑΕΚ: Με φόρα από τη Σλοβενία η Ένωση για την επιστροφή στην κορυφή

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Χωρίς περιθώρια για απώλειες στη μάχη της κορυφής ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Κηφισιά-Βόλος: Μάχη από την οποία κανείς δεν θέλει να βγει χαμένος

Τσορμπατζόγλου: «Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ - Σαν να γίνεται προσπάθεια η δολοφονία να μην συνδεθεί με οπαδικά κίνητρα»

Τσακίρης: «Μεγάλο πρέπει για την ΑΕΚ στο Περιστέρι - Πιθανότερο το ροτέισον με Τσέλιε, όχι με Ατρόμητο»

Παντελίδης: «Από τα πιο παραγωγικά μας φέτος το πρώτο ημίχρονο»