Ικανοποιημένος από την εικόνα του Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο οι Αρκάδες ηττήθηκαν με 4-2, έμεινε ο Μίλαν Ράσταβατς.

«Στο δεύτερο μέρος, μετά την κόκκινη κάρτα ήταν δύσκολο για εμάς να ακολουθήσουμε την αναμέτρηση», επεσήμανε ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος στάθηκε και στην εκτεταμένη χρήση του VAR.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς: «Μπορώ να πω ότι σήμερα είχαμε την ευκαιρία να δούμε ένα ενδιαφέρον αλλά και παράξενο παιχνίδι, χάθηκε αρκετός χρόνος ώστε να ελεγχθούν οι φάσεις, κάτι το οποίο επηρεάζει τον ρυθμό των ομάδων αλλά και του κόσμου που παρακολουθεί την αναμέτρηση. Στο πρώτο κομμάτι, η ομάδα μου ήταν αρκετά καλή, ακολούθησε το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες που στο τελείωμα τους θα μπορούσαν να είχαν μεγαλύτερη τύχη. Στο δεύτερο μέρος, μετά την κόκκινη κάρτα ήταν δύσκολο για εμάς να ακολουθήσουμε την αναμέτρηση. Μπορώ να πω ότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήμασταν σε καλό δρόμο, αυτός ο ρυθμός των συνεχόμενων αγώνων είναι δύσκολος, κυρίως για τις μικρές ομάδας. Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο».

-τον αγώνα με τον Πανιώνιο: «Πρώτα από όλα, θα είναι διαφορετικό ματς, ο Πανιώνιος έχει κάποια ποιότητα αλλά στην έδρας μας κόντρα σε όλους τους αντιπάλους είμαστε ομάδα με καλή παρουσία, έχουμε την κατοχή της μπάλας και θα πρέπει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες».

-το VAR: «Σήμερα πιστεύω ότι χάθηκε πολύ χρόνος, δεν μιλάω για τις αποφάσεις, αλλά ο χρόνος που χάθηκε ήταν αρκετός».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας