Μια εξήγηση για ποιο λόγο τέθηκε εκτός πλάνων στον ΠΑΟΚ περιμένει ο Ραζβάν Ρατς. Ο Ρουμάνος μπακ μίλησε στους συμπατριώτες του και εξέφρασε την ανησυχία του για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην καριέρα του η απόφαση του «Δικεφάλου».

«Ανησυχώ για την προσωπική μου κατάσταση. Σίγουρα υπάρχει ο αγώνας της εθνικής με την Ουγγαρία, αλλά πρώτα πρέπει να λύσω την κατάσταση εδώ και τουλάχιστον να καταλάβω τι συμβαίνει. Δεν ξέρω ακριβώς... Δεν έχω μιλήσει με κανέναν στην ομάδα, γι’ αυτό λέω ότι δεν ξέρω για ποιον ακριβώς λόγο είμαι στην δεύτερη ομάδα. Μου είπαν ότι είναι απόφαση του συλλόγου, αυτό είναι όλο. Μου είπαν ότι θα μπορούσα να φύγω δωρεάν. Αλλά δεν ξέρω πώς ακριβώς γίνεται αυτό. Μου είπαν ότι δόθηκε κάποιο έγγραφο ή κάτι τέτοιο», δήλωσε στην ιστοσελίδα «dolce-sport.ro».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Στον Ολυμπιακό το πρόβλημα είχε φανεί από την ανακοίνωση της αποστολής»

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε sold out για το ντέρμπι «δικεφάλων» με την ΑΕΚ

Αθανασίου: «Νίκη και με καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ Novibet-Εφιαλτικό το σενάριο για Έλληνες διαιτητές σε όλα τα ματς»

Μπενίτεθ: «Πάντα νιώθεις απογοητευμένος μετά από έναν αποκλεισμό - Να αντιδράσουμε στο ματς με την ΑΕΛ Novibet»

«Πάσα, πάσα, σέντρα και δεν ντριπλάρει κανείς»: Το σχόλιο του Καστίγιο για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Λειβαδιά

Παγκάκης: «Θα τα δώσει όλα ως το τέλος ο Παναθηναϊκός - Το δίλημμα Μπενίτεθ για την 11αδα»

Κετσετζόγλου: Προσέγγιση όπως στο α’ μέρος στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ, ξεκινάει απ' το Χ το ματς-Το δίλημμα του Νίκολιτς

Τσανάκας: «Έξι λόγοι για την αγωνιστική πτώση του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Τα σενάρια για το “10” με ΑΕΚ και η πιθανή 11άδα του Λουτσέσκου-Η προσμονή του κόσμου για τον ΠΑΟΚ»

Κεντζιόρα: «Το μυστικό μας είναι η σκληρή δουλειά - Να είμαστε προετοιμασμένοι για να πάρουμε αυτό που πρέπει με ΑΕΚ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.