Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί αρκετά προχώρησε ο Ράζβαν Ρατς, ο οποίος τόνισε πως είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό όμως δεν μπόρεσε να την αποδεχθεί λόγω τους σεβασμού που τρέφει προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ο ρουμάνος αμυντικός επίσης αναφέρθηκε και στην φετινή πορεία του «δικεφάλου του Βορρά» αλλά και στους λόγους που τον οδήγησαν –πρόωρα- στην πόρτα της εξόδου.

Αναλυτικά τα όσα είπε «footboom.com»:

Για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ: «Δεν θέλω να στέκομαι στο παρελθόν. Ας πούμε υπήρξε μια παρεξήγηση με τον νέο προπονητή. Αν και είχα τριετές συμβόλαιο με τον σύλλογο, αποφασίσαμε να τελειώσει φιλικά η συνεργασία».

Για την κατάσταση στον Δικέφαλο: «Πιστεύω στο νέο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ, στο οποίο συμμετέχει και ο γιος του ιδιοκτήτη Ιβάν Σαββίδη, ο Γιώργος. Είναι φιλόδοξος και ταλαντούχος άνθρωπος και το πιο σημαντικό, ένας μεγάλος οπαδός του ποδοσφαίρου. Χρειάζεται υπομονή και χρόνος και είμαι βέβαιος πως μπορεί να κατακτηθεί το πρωτάθλημα».

Για το τι έγινε μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ: «Όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ, ο πρώτος σύλλογος που εξέφρασε ενδιαφέρον για μένα ήταν ο Ολυμπιακός. Ο πιο μεγάλος αντίπαλος του ΠΑΟΚ... Από σεβασμό όμως προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, απέρριψα την προσφορά των ανταγωνιστών της ομάδας».

Όσο για το ότι είχε την ευκαιρία να παίξει κόντρα στην Μπάγερν και την Αρσεναλ αν συμφωνούσε με τον Ολυμπιακό: «Ναι, αλλά θα πλήγωνα τους οπαδούς του ΠΑΟΚ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Δίκη στον ΣΚΑΪ: Και πρώην ποδοσφαιριστής του Βόλου στο στοιχηματικό κύκλωμα

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου