Μικρός, αλλά… θαυματουργός αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ο Λορέντζο Ινσίνιε!

Έπειτα από ένα 90λεπτο όπου η Νάπολι είχε στριμώξει τη Λίβερπουλ, αλλά οι «κόκκινοι» φαινόταν ότι θα κλέψουν την ισοπαλία, ο βραχύσωμος εξτρέμ τους άφησε στον τόπο (1-0).

Υπερβολικά παθητική η ομάδα του Κλοπ, επιχείρησε να πάει για τον πόντο και τιμωρήθηκε με μια ήττα που απειλεί να τη βάλει σε μπελάδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Έπειτα από ένα ημίχρονο όπου η Νάπολι είχε μεν την υπεροχή, αλλά οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν χωρίς μεγάλη πίεση, το «Σαν Πάολο» άρχισε να… γέρνει σταδιακά προς την περιοχή τους.

Μπορεί λοιπόν οι ευκαιρίες της ομάδας του Αντσελότι να περνούσαν ανεκμετάλλευτες, ο Άλισον να γλίτωσε τη Λίβερπουλ σε πλάγιο τετ-α-τετ του Καγιεχόν (από ωραία πάσα του Μέρτενς) και το δοκάρι να την έσωσε ξανά στην κοντινή προβολή του Μέρτενς στο 82’, ωστόσο τίποτα και κανείς δεν μπόρεσε να τ σώσει στο 90’.

Τότε που ο Καγιεχόν μπήκε από δεξιά στην περιοχή και σερβίροντας άψογα για τον Ινσίνιε, του επέτρεψε να γίνει ο ήρωας της μεγάλης νίκης των Ναπολιτάνων, η οποία τους έφερε μάλιστα στην κορυφή του ομίλου (μπροστά από τη σημερινή της αντίπαλο και την Παρί Σεν Ζερμέν).




Τα σημερινά αποτελέσματα

Παρί Σεν Ζερμέν-Ερυθρός Αστέρας 6-1
(20’, 22’, 81’ Νεϊμάρ, 37’ Καβάνι, 41’ Ντι Μαρία, 70’ Εμπαπέ - 74’ Μάριν)

Νάπολι-Λίβερπουλ 1-0
(90’ Ινσίνιε)

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου

Νάπολι 4 (1-0)
Παρί Σεν Ζερμέν 3 (8-4)
Λίβερπουλ 3 (3-3)
Ερυθρός Αστέρας 1 (1-6)

Η επόμενη αγωνιστική (3η)

Παρί Σεν Ζερμέν-Νάπολι
Λίβερπουλ-Ερυθρός Αστέρας

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube