Ημέρες μετράει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Φακούντο Καμπάτσο, καθώς αναμένεται σύντομα να αποχωρήσει προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ.

Έτσι, το προσεχές ματς της «βασίλισσας» κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (13/11, 20:00) είναι από τα τελευταία του Αργεντινού γκαρντ, με τον Πάμπλο Λάσο να ξεκαθαρίζει πως η επικείμενη αποχώρησή του δεν τον απασχολεί αυτή την στιγμή.

«Αυτή την στιγμή δεν με απασχολεί αυτό καθόλου. Μετά από όλα όσα γίνονται φέτος δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι, παρά μόνο το επόμενο ματς. Αλλά, ό,τι και να γίνει, η φιλοσοφία της ομάδας δεν αλλάζει, παρά το γεγονός ότι δεν μου αρέσει να αλλάζω παίκτες», ήταν η απάντηση του προπονητή της «βασίλισσας» ενόψει της φημολογούμενης μετακόμισης του Αργεντινού γκαρντ για τον «μαγικό κόσμο».

Από ‘κει και πέρα, οι Μαδριλένοι θα μετρούν δύο σημαντικές απουσίες στο ματς με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, καθώς δεν μπορούν να υπολογίζουν ακόμη στους Φαμπιάν Κοζέρ και Τζεφ Τέιλορ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καθησυχαστικός ο Σατοράνσκι: «Ήταν τρομακτική στιγμή, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα»

Γιαννακόπουλος: «Είναι δυνατόν να ασχοληθώ με μία ήττα, όταν διακυβεύεται η ακεραιότητα του αθλήματος;»

Του έφταναν 23 πόντοι και έβαλε ακριβώς τόσους: Ο Βεζένκοφ προσπέρασε τον Σπανούλη και έγραψε ιστορία!

Γιαννακόπουλος για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές: «Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν...»

Μαγικός ΜακΙντάιρ, σταθερός Σάσα, x-factor Eντζάι: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι

Μπόνγκα: «Δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε, να σιγουρευτούμε ότι δεν θα ξαναγίνει»

Βεζένκοφ: «Ήμασταν πιο σκληροί, κάποιοι παίκτες έκαναν το βήμα παραπάνω, ιδιαίτερο να είμαι πρώτος σκόρερ»

Το... παράπονο Μπαρτζώκα: «Δεν θέλω να κρίνω, αλλά νομίζω η ομάδα αξίζει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο»

Μπαρτζώκας για αντικατάσταση Μοντέρο: «Θα κοιτάξουμε την αγορά, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν πλέι μέικερ»

Μπατίστ: «Έπρεπε να δουλέψουμε ο ένας για τον άλλον σαν ομάδα, αλλά δεν το κάναμε»