Μπορεί το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου να έκλεισε μόλις χθες ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε ήδη την πρώτη της προσθήκη ενόψει του καλοκαιριού με την απόκτηση του 23χρονου αριστεροπόδαρου ακραίου αμυντικού Φραν Γκαρθία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca η διοίκηση της «Βασίλισσας » ειδοποίησε μέσα στον μήνα την Ράγιο Βαγεκάνο πως ενδιαφέρεται να επαναφέρει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της αξιοποιώντας το γεγονός ότι είχε διατηρήσει το 50% των δικαιωμάτων του μετά την πώληση του το καλοκαίρι του 2021.

Οι δύο ομάδες δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν σε συμφωνία σχετικά με την φόρμουλα παραχώρησης με τους δε πρωταθλητές Ευρώπης να τονίζουν στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή που προέρχεται από την Ρεάλ Καστίγια πως επιθυμούν να τον αξιοποιήσουν ως βασική επιλογή.

Επίσης ξεκαθαρίζεται πως ουδέποτε υπήρχαν συζητήσεις για επίσπευση του deal για τον Ιανουάριο μετά τον τραυματισμό του Φερλάν Μεντί. Η οψιόν επαναγοράς του Φραν Γκαρθία, που έχει αγωνιστεί 53 φορές στην κορυφαία κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, υπολογίζεται σε ένα ποσό της τάξης των 5 εκατομμύριων ευρώ και το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει ο ποδοσφαιριστής θα έχει χρονική διάρκεια 5 χρόνων.

Επιμέλεια: Χαράλαμπος Λέσσης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube