Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα από το ΟΑΚΑ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (6/10, 21:00), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάει τις συζητήσεις για την απόκτηση του Φακούντο Καμπάτσο.

Με δημοσίευμά της, η AS γνωστοποιεί τις λεπτομέρειες της πρότασης της «βασίλισσας» προς τον Αργεντινό γκαρντ, ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρονται, οι Μαδριλένοι πρότειναν στον Καμπάτσο να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο των δύο πλευρών, το οποίο είχε ανασταλεί τον Δεκέμβριο του 2020, προκειμένου να αποχωρήσει για τους Νάγκετς ο σκληροτράχηλος playmaker.

Βάσει αυτού, ο Αργεντινός γκαρντ θα είχε μικτές απολαβές λίγο πάνω από τα 3 εκατομμύρια ευρώ/χρόνο («καθαρά» λιγότερα από 2 εκατομμύρια/χρόνο), ενώ η σύμβαση ομάδας-παίκτη θα είχε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Θυμίζουμε ότι ο Καμπάτσο το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τη «βασίλισσα».

Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, ο ατζέντης του Αργεντινού θεωρεί μη συμφέρουσα την πρόταση της Ρεάλ, καθώς ο πελάτης του «οφείλει» ακόμα 2 εκατομμύρια ευρώ για τη ρήτρα αποδέσμευσής του από την ομάδα της Μαδρίτης.

Την ίδια ώρα, η Παρτίζαν καραδοκεί στη… γωνία για τον Καμπάτσο, που επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει ενδεχόμενο και για πρόταση της Φενέρμπαχτσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube