Πρωτόγνωρα σκηνικά βιώνει η Ρεάλ Μαδρίτης, που μετά από μία καταστροφική σεζόν χάνοντας όλους τους τίτλους, είδε την Πέμπτη (07/05) τους Ορελιέν Τσουαμενί και Φεντερίκο Βαλβέρδε να πιάνονται στα χέρια, με αποτέλεσμα ο Ουρουγουανός να διακομιστεί στο νοσοκομείο μετά από τη δυνατή μπουνιά που δέχτηκε!

Μάλιστα, το χτύπημα που δέχτηκε ο 27χρονος χαφ του δημιούργησε και μία μικρή απώλεια μνήμης, χάνοντας έτσι το Clasico με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη την επόμενη Κυριακή (07/05, 22:00).

Εύκολα γίνεται αντιληπτό πως δεν θα περάσει ατιμώρητο το εν λόγω επεισόδιο, αφού στην Ισπανία αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης Φλορεντίνο Πέρεθ είναι έξαλλος με τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του.

Λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό σκηνικό, η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε και επίσημα την έναρξη πειθαρχικών διαδικασιών για τους δύο παίκτες: «Θα ανακοινώσουμε το αποτέλεσμα και των δύο υποθέσεων εν ευθέτω χρόνω, μόλις ολοκληρωθούν πλήρως οι εσωτερικές διαδικασίες», τονίζει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του συλλόγου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το έχει πάρει 5 φορές κι όμως ο Ίσκο δάκρυσε που θα παίξει στο Champions League με την Μπέτις!

Σοκ με Κάρντοσο στην Ατλέτικο: Χειρουργείο στον αστράγαλο και «θολό» το Μουντιάλ

Η Ατλέτικο πέρασε από την Παμπλόνα και έβαλε την Οσασούνα σε μπελάδες

Κλείδωσε τα… αστέρια η Μπέτις απέναντι στην Έλτσε - Ανάσα για Λεβάντε αφήνοντας με το παράπονο τη Θέλτα

Η Μπαρτσελόνα κινείται νομικά για τις καταγγελίες του Φλορεντίνο Πέρεθ!

«Προσπάθησε να ταπεινώσει το ABC και εμένα»: Στην αντεπίθεση ο δημοσιογράφος που του επιτέθηκε ο Πέρεθ!

Πέρεθ για τον καυγά Βαλβέρδε-Τσουαμενί: «Οι παίκτες ρίχνουν γροθιές και μετά γίνονται φίλοι - Η διαρροή είναι χειρότερη»

Ρωτήθηκε για Μουρίνιο ο Πέρεθ: «Δεν πρόκειται να μιλήσω για προπονητές ή παίκτες, προέχουν άλλα...»

Προκήρυξε εκλογές στη Ρεάλ ο Πέρεθ: «Έχει ξεκινήσει εκστρατεία εναντίον μου, με λύπη ενημερώνω ότι δεν θα παραιτηθώ»

Μπαμ, το... έριξε ο Κασίγιας: «Δεν θέλω τον Μουρίνιο στη Ρεάλ»