Στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου συγκρούονται για την τελευταία αγωνιστική στον 8ο όμιλο η Ρεάλ, που έχει προκριθεί, με την αποκλεισμένη Ντόρτμουντ.

*Η Ρεάλ ότι κι αν συμβεί είναι σίγουρα δεύτερη στον όμιλο. Η Ντόρτμουντ έχει αποκλειστεί και για να συνεχίσει στο Γιουρόπα πρέπει να φέρει όμοιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τον ΑΠΟΕΛ.

Κόλλησε στο 0-0 με την Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές η Ρεάλ, αλλά ήταν καλύτερη και έδειχνε ότι θα έβρισκε το γκολ μέχρι την χαζή αποβολή του Ράμος στο 85’. Την περασμένη αγωνιστική είχε κερδίσει στον όμιλο με 6-0 τον ΑΠΟΕΛ χρυσώνοντας το χάπι. Είναι σίγουρα δεύτερη στον όμιλο και δεν κουνιέται από εκεί, αφού ακόμα κι αν ισοβαθμήσει με την Τότεναμ υστερεί. Δεν παίζει ο Καρβαχάλ λόγω τιμωρίας, ενώ ο Μπέιλ πάνω που επέστρεψε ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις. Θα υπάρξουν 2-3 αλλαγές ακόμα από τον Ζιντάν, αφού ακολουθεί το ματς με τη Σεβίλλη. Δεδομένο το 4-3-3 με Βάσκεθ, Ρονάλντο και Μπενζεμά στην επίθεση.

Η Ντόρτμουντ δεν μπορεί με τίποτα να συνέλθει και έχω την αίσθηση πως όσο μένει ο Μποζ στον πάγκο δεν πρόκειται. Όλος ο κόσμος και τα μέσα τον κράζουν, αλλά η διοίκηση τον στηρίζει. Ισοπαλία στο Λεβερκούζεν, προϊόν τύχης, αφού η αντίπαλός της έμεινε με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο. Μέχρι εκείνο το σημείο δεν υπήρχε στο ματς. Επτά ματς δίχως νίκη, όλα με goal/goal. Έχει κίνητρο, αφού θέλει να συνεχίζει στο Γιουρόπα. Ισοβαθμεί με τον ΑΠΟΕΛ, του οποίου υπερτερεί. Θέλει καλύτερο ή όμοιο αποτέλεσμα με αυτό των Κύπριων για να κλειδώσει την τρίτη θέση. Λείπει Γκέτσε, Ρόις, Πίστσεκ, Τόλιαν, Κάστρο και Φίλιπ. Φουλ επιθετικό 3-4-3 με Ομπαμεγιάνγκ, Γιαρμολένκο και Πούλισιτς να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.

Δες εδώ όλα τα προγνωστικά του Τσάμπιονς Λιγκ από το betmasters.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube