Ο Τζάναν Μούσα ταλαιπωρείται από ίωση και στομαχικές διαταραχές και η συμμετοχή του στο σημερινό παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι (21:30) κρίνεται αμφίβολη.

Η ίωση αυτή ταλαιπώρησε και άλλους παίκτες της «βασίλισσας», όπως τον Καμπάτσο, τον Ντεκ και τον Χεζόνια, αν και αμφότεροι αγωνίστηκαν κανονικά την Τρίτη στη νίκη επί της Άλμπα με 86-79.

Αντίθετα ο Βόσνιος σμολ φόργουορντ, που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της Τρίτης στο νοσοκομείο, αν και τελικά κάθισε στον πάγκο της ομάδας, δεν αγωνίστηκε λεπτό με την Άλμπα, κάτι που ίσως να συμβεί και σήμερα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρογκαβόπουλος: «Βγάλαμε τρομερή ψυχή και για αυτό τα καταφέραμε - Δεν με αγχώνει η κριτική»

Παναθηναϊκός: Η αποθέωση για τον Ναν στα αποδυτήρια και η ατάκα του Χουάντσο

Τα highlights από την υπερπολύτιμη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Φαρίντ: «Η ομάδα έχει αρκετή πίεση - Οι οπαδοί μας έδωσαν την έξτρα ενέργεια που χρειαζόμασταν»

«Μπαίνει για τα καλά στο κόλπο της εξάδας, με ανατροπή που θύμισε Παναθηναϊκό του 2024»: Το σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη

Ομπράντοβιτς: «Χάσαμε την υπομονή μας στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και το κάναμε εύκολο στον Παναθηναϊκό»

Η Μακάμπι λύγισε τη Βιλερμπάν

Αταμάν: «Οι παίκτες άξιζαν αυτήν τη νίκη, μπράβο σε όλους - Έκανε τη διαφορά το δίδυμο Χέιζ-Ντέιβις/Χουάντσο»

Ναν: «Αυτός είναι ο ρόλος μου στις κρίσιμες στιγμές, όταν χρειαζόμαστε σκορ θα παίρνω τις αποφάσεις»

Ηγετικός Ναν: Έβαλε 13 από τους 19 πόντους του όταν η μπάλα… έκαιγε στην τέταρτη περίοδο