Αποφασισμένοι να φτάσουν ως το τέλος του δρόμου και να κατακτήσουν ένα ακόμη Champions League δείχνουν στη Ρεάλ Μαδρίτης! Οι «μερέγχες» αναμένεται να μην πραγματοποιήσουν κάποια γιορτή ή να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Copa del Rey εφόσον το σηκώσουν απέναντι στην Οσασούνα.

Άπαντες στη Ρεάλ θέλουν να παραμείνουν προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι στα δύο ματς για τα ημιτελικά με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ιδιαίτερα δε, για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι που διεξάγεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», θέλοντας να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Champions League.

Κάπως έτσι, εφόσον οι Μαδριλένοι κατακτήσουν το Κύπελλο τότε οι πανηγυρισμοί θα περιοριστούν εντός γηπέδου και… τέλος!


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολύτιμη νίκη για τη Ράγιο Βαγεκάνο - Λύγισε τη Σεβίλλη του Βλαχοδήμου και παρέμεινε ζωντανή η Λεβάντε

Τραγική η κατάσταση στο «Βαγέκας»: Χάλασε ο φωτεινός πίνακας και η εναλλακτική λύση μόνο επίπεδου La Liga δεν ήταν!

Το μήνυμα Γιαμάλ μετά τον τραυματισμό: «Δεν είναι το τέλος, είναι απλώς μία παύση - Θα γυρίσω πιο δυνατός»

Τέλος η σεζόν για Γκιουλέρ και Μιλιτάο στη Ρεάλ - Ανησυχία για τη συμμετοχή του Βραζιλιάνου στο Μουντιάλ!

Ανακούφιση για Γιαμάλ: Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό και το Μουντιάλ!

«Και με την πιο προσεκτική θεραπεία, πάλι δεν είναι σίγουρη η παρουσία του Γιαμάλ στο Μουντιάλ…»

Συμφωνία Αθλέτικ Μπιλμπάο με Τέρζιτς για τη διαδοχή του Βαλβέρδε

Μπαρτσελόνα: Αγωνία για Γιαμάλ, φόβοι για σοβαρό μυϊκό τραυματισμό

Συνέχισε απτόητη προς τον τίτλο της La Liga η Μπαρτσελόνα που ανησυχεί για τον Γιαμάλ

Ανησυχία σε Μπαρτσελόνα και Ισπανία για Γιαμάλ: Έβαλε πέναλτι, τραυματίστηκε στην εκτέλεση και πήγε στα αποδυτήρια!