Τον εκλεκτό της για να καλύψει το κενό του Κασεμίρο, εφόσον αυτός αποχωρήσει για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει ήδη βρει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, οι «μερέγχες» έχουν κεντράρει τον 24χρονο χαφ της Νιούκαστλ ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα εδώ και μισό χρόνο όταν και τον απέκτησε με 42 εκατ. ευρώ από τη Λιόν. Ο Βραζιλιάνος, με ισπανικό διαβατήριο, μέσος έχει εντυπωσιάσει με την μέχρι τώρα πορεία στην καριέρα του αλλά δεν θα είναι εύκολο για την Ρεάλ Μαδρίτης να τον αγοράσει, αφού έχει συμβόλαιο ως το 2026 και οι «καρακάξες» θα ζητήσουν πολλά χρήματα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αουντάξ, ακολούθησε η Παραναένσε και το 2020 τον αγόρασε η Λιόν. Είναι 8 φορές διεθνής με 1 γκολ με την εθνική Βραζιλίας και η περίπτωσή του θα προχωρήσει μόνο εφόσον ο Κασεμίρο πουληθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κύπελλο Ισπανίας: Η Οβιέδο έμεινε εκτός από ομάδα 4ης κατηγορίας - Άνετες προκρίσεις για Σεβίλλη και Αθλέτικ Μπιλμπάο

«Ο Σάντσο απέρριψε την πρόταση της Χετάφε, δεν ικανοποιήθηκε οικονομικά»

Γιορέντε κατά του Υπουργού Μεταφορών της Ισπανίας: «Η δουλειά σου δεν είναι το Twitter - Ας συνεχιστεί το τσίρκο...»

Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Copa del Rey μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε συγγνώμη από τον κινεζικό λαό για τις δηλώσεις του Εμπαπέ

Εμπαπέ: Έχασε μεγάλες χορηγίες στην Κίνα μετά την αναφορά του στον Μάο – Ζήτησε δημόσια συγγνώμη

Θείος Γιαμάλ: «Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, πας να δεις τον Λαμίν και όχι τον Κέιν»

Τέλος από Εσπανιόλ ο Γκονθάλεθ

Πρόκριση με πεντάρα για Βιγιαρεάλ, πέρασαν τα φαβορί

Έπος στο Κύπελλο Ισπανίας: Η Σεστάο Ρίβερ ξέρανε την Εσπανιόλ στο 120' έπειτα από μυθική ανατροπή στην παράταση!