Με κεκτημένη ταχύτητα από την «σκούπα» κόντρα στην Μπασκόνια στην Ευρωλίγκα, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε άνετα 94-80 τη Γρανάδα, για το πρωτάθλημα Ισπανίας.

Έτσι, η «βασίλισσα» έφτασε τις οκτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με τις τέσσερις από αυτές να είναι στη λίγκα της χώρας της, όπου το ρεκόρ της ανέβηκε στο 27-5, που τη διατηρεί μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Επτά παίκτες της ομάδας του Τσους Ματέο είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τους Αλμπέρτο Αμπάλδε και Τζάναν Μούσα κορυφαίους με 14π. ο καθένας, ενώ στους 13π. σταμάτησε ο Έλι Εντιαγέ.

Ο Έντι Ταβάρες άγγιξε το νταμπλ-νταμπλ με 10π. και 9 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 22-19, 51-42, 77-57, 94-80

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Σπαρτάκ Σουμπότιτσα έσπασε το κατεστημένο και στέφθηκε πρωταθλήτρια Σερβίας!

«Σχεδόν ίδιο μπάτζετ…»: Το ειρωνικό σχόλιο του προέδρου της Χάποελ προς την ομάδα μετά την ήττα-σοκ!

Έξαλλος ο Πασκουάλ: «Γελοιοποιηθήκαμε, ούτε με 20 χρόνια εμπειρίας δεν μπορώ να εξηγήσω την εικόνα αυτή»

Έβγαλε αντίδραση η Μπρέσια και ισοφάρισε τους ημιτελικούς με την Αρμάνι

Λευκά μαντήλια και έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο της Μπαρτσελόνα μετά τη συντριβή από τη Βαλένθια

Υπερηχητική Βαλένθια διέλυσε με 25άρα την Μπαρτσελόνα μέσα το «Παλάου Μπλαουγκράνα»!

Εντός έδρας ήττα-σοκ για τη Χάποελ Τελ Αβίβ, στον πρώτο προημιτελικό της με τη Μακάμπι Ρισόν

Ξεμπέρδεψε με τη Λιετκαμπέλις και πέρασε στους τελικούς η Ζάλγκιρις

Επιστρέφει στην έδρα της για τους τελικούς της Αδριατικής λίγκας η Dubai BC

Αποχωρεί από τη Μάλαγα και κλείνει στον Ερυθρό Αστέρα ο Ναβάρο!