Πού θα κάτσει η μπίλια στο Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ; Στην bwin το ζεις με κορυφαίο live στοίχημα και ενισχυμένες αποδόσεις!

Στα προημιτελικά του Champions League υπάρχει ένα ζευγάρι που αναμετρήθηκε στον τελικό το 2018 και περιλαμβάνει δύο από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία της διοργάνωσης. Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ κοντράρονται για μία θέση στα ημιτελικά, έχοντας 19 τίτλους συνολικά!

Αυτό, μάλιστα, θα είναι το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι έπειτα από εκείνον τον τελικό στο Κίεβο πριν 3 χρόνια, στον η «βασίλισσα» είχε κερδίσει 3-1 και είχε αφήσει μια πολύ πικρή αίσθηση στους «κόκκινους», οι οποίοι θέλουν τώρα να πάρουν τη ρεβάνς!



Ρεάλ Μαδρίτης: Η δική της παράδοση

Παρά τα προβλήματα στη φετινή σεζόν, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν όχι μόνο μπήκε ξανά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία, αλλά ξεπέρασε και με σχετική ευκολία το εμπόδιο της Αταλάντα, που στη θεωρία έδειχνε πολύ πιο δύσκολο, στους «16». Σε σχέση, όμως, με το τελευταίο ματς απέναντι στη Λίβερπουλ πριν 3 χρόνια υπάρχουν αρκετές αλλαγές: δεν υπάρχει ούτε Κριστιάνο Ρονάλντο, ούτε Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά ούτε και Σέρχιο Ράμος, ο οποίος τραυματίστηκε στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν.

bwin - Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ με νέα ειδικά στοιχήματα και σούπερ αποδόσεις! |21+

Για να τα καταφέρει η ομάδα της Μαδρίτης θα ποντάρει στη μεσαία της γραμμή, με τους Κρόος-Μόντρις-Καζεμίρο να κάνουν τη διαφορά, και στον Καρίμ Μπενζεμά στην επίθεση. Ο Γάλλος επιθετικός έχει σκοράρει και στις 3 περιπτώσεις που αντιμετώπισε την Λίβερπουλ, πετυχαίνοντας συνολικά 4 τέρματα. Μαζί με τον Ντρογκμπά βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας και με ένα ακόμη γκολ θα γράψει ιστορία. Aπόδοση 3.20 να σκοράρει ο Μπενζεμά και η ομάδα του να νικήσει το ματς.

Η Ρεάλ, μάλιστα, μετράει 3 συνεχόμενες νίκες επί των «κόκκινων», ενώ έχει κερδίσει τον πρώτο αγώνα στις 8 από τις 9 προηγούμενες περιπτώσεις στα νοκ άουτ της διοργάνωσης. Απόδοση 2.70 να συνεχίσει την παράδοση και να νικήσει τη Λίβερπουλ.

Λίβερπουλ: Να δώσει τις απαντήσεις της

«Χτυπημένη» από συνεχόμενους και σημαντικούς τραυματισμούς φέτος, δεν θυμίζει και πολύ την περσινή ομάδα που σάρωνε τα πάντα στην Αγγλία. Παρόλα αυτά, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ με 3-0 μπήκε και πάλι στη μάχη της 4άδας, ενώ στο Champions League έχει κάνει κάποια από τα καλύτερα παιχνίδια της, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Λειψίας στους «16».

bwin - To παιχνίδι στo Champions League αλλάζει, με Build A Bet και live στοίχημα καλύτερο από ποτέ! |21+

Τώρα, θέλει να πάρει εκδίκηση από την Ρεάλ για τον τελικό του 2018, όταν ο Σέρχιο Ράμος είχε τραυματίσει από νωρίς τον Σαλάχ και ο Κάριους είχε περάσει έναν εφιάλτη στην εστία. Ο πρώτος και ο τελευταίος δεν θα βρίσκονται στο παιχνίδι της Μαδρίτης και αυτό αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για την ομάδα του Κλοπ, που είδε τον Ζότα να επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του και να κάνει τη διαφορά στα τελευταία παιχνίδια. Απόδοση 5.50 να σκοράρει ο Ζότα το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Η μοναδική φορά που η Λίβερπουλ αντιμετώπισε τη Ρεάλ σε διπλούς αγώνες για το Champions League ήταν τη σεζόν 2008-09 για τους «16» του Champions League και την σκόρπισε με συνολικό σκορ 5-0, που ακόμη και σήμερα αποτελεί το βαρύτερο για τη «βασίλισσα». Εξαιρετική είναι και η παράδοση του Κλοπ στα προημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς ο Γερμανός έχει κερδίσει και τα 5 τελευταία του παιχνίδια σε αυτή τη φάση (τα 4 με την Λίβερπουλ, το 1 με την Ντόρτμουντ). Σε αυτό το ματς θα έχει την ευκαιρία και ο Μανέ να γράψει ιστορία, καθώς βρίσκεται στα 19 γκολ στο Champions League και για την Λίβερπουλ μόνο οι Σαλάχ (24) και Τζέραρντ (21) έχουν φτάσει στα 20. Απόδοση 2.55 να νικήσει η Λίβερπουλ στη Μαδρίτη.



*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. 

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube