Μετά από ένα ανεπανάληπτο παιχνίδι, πανέμορφες γκολάρες και συνεχείς εναλλαγές στο προβάδισμα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει ρεβάνς μετά το τελικό 3-3.

Παρόλο που κατάφερε να βρει δίχτυα τρεις φορές, ο αγγλικός σύλλογος είχε σε πολύ κακή μέρα τον Έρλινγκ Χάαλαντ, του οποίου η παρουσία δεν έγινε καθόλου αισθητή στο «Μπερναμπέου». Μάλιστα, τα νούμερα αποτυπώνουν απόλυτα την... μηδαμινή συνεισφορά του Νορβηγού επιθετικού στο τελικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος στράικερ ακούμπησε την μπάλα όλες κι όλες 20 φορές στην αναμέτρηση, ενώ κατάφερε να εκτελέσει μόλις 1 σουτ! Παράλληλα, είχε μια προσπάθεια ντρίμπλας, και αυτή ήταν αποτυχημένη, ενώ απώλεσε 7 φορές την κατοχή για τη Σίτι.

Γενικώς, ο Χάαλαντ έχει μία φήμη που τον ακολουθεί, σχετικά με την απουσία του από τα γκολ σε μεγάλα παιχνίδια, με την εμφάνισή του στο «Μπερναμπέου» να ρίχνει... λάδι στη «φωτιά». Συνολικά φέτος, μετράει 30 γκολ και 6 ασίστ σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολικό ψύχος στην Αστάνα: Μέχρι -22 η θερμοκρασία και αίσθηση… -27 την ημέρα του Καϊράτ-Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την Καϊράτ

Το προβάδισμα του Ολυμπιακού για την απευθείας είσοδο στη league phase του Champions League και η σύμπτωση με τη Σαχτάρ

Πώς μπορεί η Σαχτάρ να «κλέψει» το εισιτήριο του Champions League από τον Ολυμπιακό!

«Απλά πες τις ομάδες σωστά»: Επικό γλέντι με Κάραγκερ για Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης

Το επιβλητικό κορεό, οι αντιδράσεις στα γκολ και το ζεστό χειροκρότημα: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Ρεάλ

Με Εμπαπέ η καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής στο Champions League

Ροντινέι για τον... παλιόφιλο Βινίσιους: «Είναι ο καλύτερος στον κόσμο - Δεν τον έπιανα και όχι από θέμα σεβασμού»

Απειλές κατά του Κοτάρσκι – «Είμαστε δίπλα του»

Η πρώτη τοποθέτηση παίκτη της Λίβερπουλ στα social media: «Είναι δύσκολες οι στιγμές…»