Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 91-82 της Μάλαγα, φτάνοντας τις 10 συνεχόμενες νίκες, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.
Η Βασίλισσα, αν και βρέθηκε πίσω ακόμη και με 13 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο τελικά ολοκλήρωσε στο -8 (46-54), ανέβασε την απόδοσή της και με επιμέρους 45-28 στο δεύτερο, πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές, που είχαν τέσσερις διψήφιους, ήταν ο Μάριο Χεζόνια με 19 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ για τη Μάλαγα πολυτιμότερος ήταν ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, σημειώνοντας 17 πόντους και 5 ριμπάουντ.
Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 11-1 και πλέον βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή της ισπανικής Λίγκας, ενώ οι Ανδαλουσιάνοι, που γνώρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους, υποχώρησαν στο 7-5.
Τα δεκάλεπτα: 27-30, 46-54, 71-66, 91-82