Με πολλές και σημαντικές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στον, προγραμματισμένο για τις 3/2, προημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπαό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βινίσιους, Κασεμίρο, Μιλιτάο και Ροντρίγκο, οι οποίοι θα βρίσκονται με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας, καθώς και τον Βαλβέρδε, που θα είναι στην αποστολή της Εθνικής Ουρουγουάης.

Οι χώρες της Νότιας Αμερικής έχουν προγραμματισμένα παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ από τις 27/1 μέχρι τις 2/2, με τους Βραζιλιάνους να μην είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν στους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ να επιστρέψουν νωρίτερα στη Μαδρίτη, έτσι ώστε να «δώσουν το παρών» στον προημιτελικού του Copa Del Rey με τη «Βασίλισσα». Όλα αυτά, παρά το γεγονός πως η Εθνική ομάδα της Βραζιλίας δεν έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο στις εναπομείνασες αγωνιστικές των προκριματικών, αφού έχει εξασφαλίσει ήδη την παρουσία της στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Όπως δήλωσε ο γενικός αρχηγός της Βραζιλίας, Ζουνίνιο Παουλίστα: «Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι μαζί μας μέχρι και τις 2 Φεβρουαρίου που ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις της ομάδας. Ανάλογα με το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού, μπορεί να αποφασίσουμε να μην χρησιμοποιήσουμε κάποιους από αυτούς στο δεύτερο, ωστόσο δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να φύγουν νωρίτερα από την αποστολή. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις λίγες μέρες που θα βρισκόμαστε μαζί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube