Η Ρεάλ Μαδρίτης στοχεύει στη διατήρηση του κορμού ενόψει της συνέχειας και σε πρώτο πλάνο τοποθετήθηκαν οι Σέρχιο Γιουλ και Ρούντι Φερνάντζεθ, καθώς τα συμβόλαιά τους εκπνέουν το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Marca, ο Πάμπλο Λάσο θέλει διακαώς τους δύο έμπειρους περιφερειακούς να παραμείνουν στην Μαδρίτη για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Βέβαια, αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν, οι διακοσμημένοι βετεράνοι θα λαμβάνουν λιγότερα χρήματα και ο αγωνιστικός χρόνος τους σαφέστατα μειωμένος σε σχέση με το ένδοξο παρελθόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπεσίκτας-Ολυμπιακός: Στην Κωνσταντινούπολη για την επιστροφή στις νίκες οι λαβωμένοι «ερυθρόλευκοι»

Ευρωλίγκα: Για να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό η Χάποελ, για την αντίδραση η Βίρτους

Γιαμπουσέλε: «Πρέπει να καθαρίζουμε πιο εύκολα αυτά τα ματς, να βάλουμε περισσότερη ενέργεια»

Λύγισε τη σκληρά μαχόμενη Αρμάνι ο Παναθηναϊκός και παραμένει κορυφή: Δείτε τα highlights της αναμέτρησης

Χουάντσο: «Κάθε παίκτης που φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι σημαντικός - Ο Ναν είναι MVP»

Ναν: «Για αυτές τις στιγμές του παιχνιδιού ζω, χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά ως ομάδα»

Ομπράντοβιτς για την ενίσχυση στο «5»: «Εμπιστεύομαι την ομάδα που έχω - Όλοι έχουν άποψη, εγώ έχω τη δική μου»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την αγχωτική νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αρμάνι

Ποέτα: «Είμαι περήφανος, αλλά πρέπει να μάθουμε να προσαρμοζόμαστε»

«Στο τέλος μίλησαν οι προσωπικότητες για τον Παναθηναϊκό»: Το σχόλιο Πετρίδη από το Telekom Center Athens