Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη «Movistar Arena» (21:45), για την 11η αγωνιστική της Euroleague και δεύτερη της «διαβολοβδομάδας».

Λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση, έγιναν γνωστές οι 12άδες του αγώνα. Για τους Μαδριλένους, κανονικά θα αγωνιστεί ο Μάριο Χεζόνια, που ήταν αμφίβολος λόγω ενός προβλήματος στην πλάτη.

Από πλευράς «πράσινων», εκτός 12άδας έμεινε ο Γιάννης Κουζέλογλου, όπως και στο Παρίσι. Δεν είναι διαθέσιμοι, επίσης, οι Ματίας Λεσόρ, Ομέρ Γιούρτσεβεν, Βασίλης Τολιόπουλος και Ρισόν Χολμς.

Αναλυτικά οι 12άδες:

Ρεάλ Μαδρίτης (Σκαριόλο): Λάιλς, Αμπάλδε, Καμπάτσο, Οκέκε, Χεζόνια, Μαλεντόν, Ντεκ, Γκαρούμπα, Ταβάρες, Γιουλ, Φελίς, Λεν.

Παναθηναϊκός (Αταμάν): Σορτς, Καλαϊτζάκης, Όσμαν, Σλούκας, Ρογκαβόπουλος, Σαμοντούροβ, Γκραντ, Ναν, Φαρίντ, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube