Χρειάστηκε οκτώ προσπάθειες και... 40 χρόνια αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε τελικά την πρώτη της νίκη επί ελληνικού εδάφους.

Οι «μερένγκες» επικράτησαν 4-3 του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη και πήραν το πρώτο τους διπλό στη χώρα μας, καθώς είχαν προηγηθεί πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες.

Η ΑΕΚ είχε επιβληθεί 1-0 των Μαδριλένων στο Κύπελλο UEFA το 1985 και είχε φέρει 3-3 εναντίον τους στο Champions League το 2002.

Λίγους μήνες νωρίτερα, η «βασίλισσα» είχε μείνει στο 2-2 με τον Παναθηναϊκό για τον ίδιο θεσμό, ενώ με τον Ολυμπιακό, μεταξύ 1997 και 2007, είχε μετρήσει τρεις ισοπαλίες (0-0, 3-3 & 0-0) καθώς και μία ήττα (2-1).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!