Μετά το τέλος της σεζόν θα ξεκινήσει της διαπραγματεύσεις με την Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ, η Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η «βασίλισσα» έχει ήδη έτοιμη την πρότασή που θα καταθέσει στους Βεστφαλούς, ωστόσο θα περιμένει να ολοκληρωθεί η σεζόν για να την καταθέσει, σεβόμενη ότι η Ντόρτμουντ παλεύει με την Μπάγερν Μονάχου για την κατάκτηση του τίτλου στις τελευταίες αγωνιστικές της Bundesliga.

Η πρόταση των «μερένχες» αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους που θα συμπεριληφθούν σε αυτή, ενώ υπάρχει ήδη συμφωνία με τον ίδιο τον Μπέλιγχαμ εδώ και δύο εβδομάδες.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίστευτο: Προπονητής κλώτσησε στέλεχος ομάδας σε αμαξίδιο!

Απάντησε στις κατηγορίες για σεξιστική συμπεριφορά ο Αλμέιδα μετά τα παράπονά του σε γυναίκα βοηθό διαιτητή

Τσάμπι Αλόνσο: «Ο διαιτητής μάς προκάλεσε εκνευρισμό»

«Είσαι άθλιος»: Η αποβολή του Καρέρας στο 90’ και άλλων δύο παικτών της Ρεάλ στο φινάλε του αγώνα με τη Θέλτα

Όλα στραβά και ανάποδα για τη Ρεάλ: Εντός έδρας ήττα από Θέλτα, -4 και νέος τραυματισμός Μιλιτάο!

Πήρε την μπουκιά από το στόμα της Σεβίλλης η Βαλένθια και τσίμπησε πολύτιμο βαθμό

Μπαρτσελόνα: Ο Όλμο θέλει να αποφύγει το χειρουργείο για να μην χάσει ολόκληρη τη σεζόν

Επεισόδιο με τον πατέρα του Γιαμάλ στο Μπέτις-Μπαρτσελόνα: «Προκαλούσε και τον απομάκρυναν από τη θέση του»

Άναψαν τα αίματα στο Μπέτις-Μπαρτσελόνα: Γροθιά οπαδού των γηπεδούχων σε οπαδό φιλοξενούμενων

Χαμογέλασε στο φινάλε με ήρωα Μπερενγκέρ και ξενέρωσε την Ατλέτικο η Μπιλμπάο!