«Καμπανάκι» στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να έχει χτυπήσει ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Ουνικάχα Μάλαγα, με τον προπονητή της ομάδας, Τσους Ματέο να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Όπως αναφέρει η ιταλική Corriere della Serra, οι «μερένχες» έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για τον νέο τους τεχνικό με τον προπονητή της εθνικής Ισπανίας και της Βίρτους Μπολόνια, Σέρχιο Σκαριόλο να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο!

Ωστόσο η συγκεκριμένη υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι καθώς ο 61χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 τόσο με τον σύλλογο της Ιταλίας όσο και με τους «ρόχας».

Ο Ιταλός προπονητής κάθισε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης από το 1999 μέχρι και το 2002 , κερδίζοντας μόλις ένα πρωτάθλημα απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» στον πέμπτο αγώνα του τελικού του 2000.

Μεταξύ άλλων ο Σκαριόλο έχει καταφέρει να κατακτήσει με την Ισπανία ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, τέσσερα Ευρωμπάσκετ με τελευταίο αυτό του 2022, αλλά και ένα ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 και ένα χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 .

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Εξαιρετικά σημαντικό ματς για τον Παναθηναϊκό - Θα δούμε σχήματα με Χουάντσο, Χέιζ-Ντέιβις»

Βαλένθια-Ολυμπιακός: Σε... πρόσφορο έδαφος για να αγκαλιάσει το πλεονέκτημα

Dubai BC-Παναθηναϊκός: Στο Σαράγεβο για τον νέο «τελικό» το τριφύλλι

Euroleague: Τζάμπολ με ματσάρες στην 9η διαβολοβδομάδα, που κρίνει δεκάδα και πλεονέκτημα!

Μαρτίνεθ: «Είμαστε περήφανοι που διεκδικούμε τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου μαζί με τον Ολυμπιακό»

Ζέρβας: «Να προσέξει έλεγχο του ρυθμού και ριμπάουντ ο Ολυμπιακός στη Βαλένθια»

Πόλος έλξης οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο Σαράγεβο: Μπασκετόφιλοι έσπευσαν για μια φωτογραφία

Ράιτ: «Must win το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

Ρογκαβόπουλος: «Παιχνίδι do-or-die με την Ντουμπάι - Πάμε να πάρουμε όσα ματς μπορούμε»

Αταμάν: «Μακάρι να μην υπήρχε πόλεμος και να παίζαμε στο Ντουμπάι - Δύσκολο ματς, έχουμε φουλ ρόστερ»