Γλίτωσαν την ποινή αποκλεισμού από την UEFA οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία είχε ανοίξει έρευνα για πιθανή παραβίαση του Πειθαρχικού Κανονισμού εις βάρος των Εμπαπέ, Ρούντιγκερ, Βινίσιους και Θεμπάγιος, λόγω των προκλητικών πανηγυρισμών τους με χειρονομίες στο «Μετροπολιτάνο», μετά την πρόκριση της «βασίλισσας» κόντρα στην Ατλέτικο, για τη φάση των «16» του Champions League.

Ωστόσο, η UEFA αποφάσισε να μην τιμωρήσει Εμπαπέ, Ρούντιγκερ και Θεμπάγιος με χρηματικό πρόστιμο (40.000 ευρώ στους δύο πρώτους και 20.000 ευρώ στον τρίτο), αφήνοντας ατιμώρητο τον Βινίσιους. Έτσι, όλοι τους θα βρίσκονται στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι για το πρώτο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Άρσεναλ(08/04, 22:00).

Η UEFA πάντως προειδοποίησε τους Εμπαπέ και Ρούντιγκερ ότι σε περίπτωση που επαναληφθεί η ανάρμοστη αυτή συμπεριφορά από μέρους τους, τότε θα τιμωρηθούν με ποινή μίας αγωνιστικής.





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!

«Περπατάμε παράλληλα»: Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αποκλείστηκαν μαζί από τα προημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία!