Τα… σκάει χοντρά η Ρεάλ Μαδρίτης για να κάνει δικό της τον Τζουντ Μπέλιγχαμ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, σύμφωνα τουλάχιστον με πληροφορίες του «ESPN».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το έγκριτο ειδησεογραφικό πρακτορείο, οι «μερένχες» σκοπεύουν να δαπανήσουν περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να πείσουν τους Βεστφαλούς να παραχωρήσουν τον Άγγλο διεθνή μέσο!

Ο Μπέλιγχαμ έλαμψε με την απόδοσή του την περυσινή σεζόν με τη φανέλα της Μπορούσια, με αποτέλεσμα να κληθεί και στα «τρία λιοντάρια» το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, όντας μάλιστα βασικός στα πλάνα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Σε κάθε περίπτωση, ο 19χρονος κεντρικός χαφ δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με την Ντόρτμουντ έως το καλοκαίρι του 2025 και οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας πρόσφατα διεμήνυσαν ότι δεν σκοπεύουν να τον πουλήσουν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης: Ρήξη τένοντα του δικεφάλου ο Μιλιτάο, νοκ άουτ για τρεις με τέσσερις μήνες!

Marca: «Κομβικό για Αλόνσο και όχι μόνο το Ρεάλ-Σίτι»

Απίστευτο: Προπονητής κλώτσησε στέλεχος ομάδας σε αμαξίδιο!

Απάντησε στις κατηγορίες για σεξιστική συμπεριφορά ο Αλμέιδα μετά τα παράπονά του σε γυναίκα βοηθό διαιτητή

Τσάμπι Αλόνσο: «Ο διαιτητής μάς προκάλεσε εκνευρισμό»

«Είσαι άθλιος»: Η αποβολή του Καρέρας στο 90’ και άλλων δύο παικτών της Ρεάλ στο φινάλε του αγώνα με τη Θέλτα

Όλα στραβά και ανάποδα για τη Ρεάλ: Εντός έδρας ήττα από Θέλτα, -4 και νέος τραυματισμός Μιλιτάο!

Πήρε την μπουκιά από το στόμα της Σεβίλλης η Βαλένθια και τσίμπησε πολύτιμο βαθμό

Μπαρτσελόνα: Ο Όλμο θέλει να αποφύγει το χειρουργείο για να μην χάσει ολόκληρη τη σεζόν

Επεισόδιο με τον πατέρα του Γιαμάλ στο Μπέτις-Μπαρτσελόνα: «Προκαλούσε και τον απομάκρυναν από τη θέση του»