Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν με την κλάση τους στο πρόσφατο ντέρμπι της Μαδρίτης, μεταξύ της Ρεάλ και της Ατλέτικο, ήταν χωρίς αμφιβολία ο Λούκα Μόντριτς.

Ο Κροάτης χαφ διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, όμως αποτελεί το «γρανάζι» στη μεσαία γραμμή της «βασίλισσας της Ευρώπης».

Αυτό φαίνεται πως το αντιλαμβάνονται και οι άνθρωποι του συλλόγου, οι οποίοι ετοιμάζονται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Μόντριτς δείχνει χαρούμενος με τη ζωή στη Μαδρίτη, αισθάνεται πολύ καλά μετά από καιρό σε αγωνιστικό επίπεδο και δείχνει πως μπορεί να συνεχίσει στο κορυφαίο επίπεδο για άλλον έναν χρόνο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για την Μπαρτσελόνα, 6άρα και παραμονή στην κορυφή!

Έβδομη σερί νίκη για την Ατλέτικο, πέρασε και από την έδρα της Λεβάντε και ανέβηκε στην κορυφή!

Ριφιφί στο «Θεράμικα» από την επτάψυχη Εσπανιόλ!

Τσάβι για Ροναλντίνιο: «Η νοοτροπία του έφερε την πτώση στην καριέρα του, όχι τα πάρτι»

La Liga-11η αγωνιστική: Για την επιστροφή στις νίκες η Μπαρτσελόνα - Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ρεάλ και Ατλέτικο

Κύπελλο Ισπανίας: Η Οβιέδο έμεινε εκτός από ομάδα 4ης κατηγορίας - Άνετες προκρίσεις για Σεβίλλη και Αθλέτικ Μπιλμπάο

«Ο Σάντσο απέρριψε την πρόταση της Χετάφε, δεν ικανοποιήθηκε οικονομικά»

Γιορέντε κατά του Υπουργού Μεταφορών της Ισπανίας: «Η δουλειά σου δεν είναι το Twitter - Ας συνεχιστεί το τσίρκο...»

Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Copa del Rey μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε συγγνώμη από τον κινεζικό λαό για τις δηλώσεις του Εμπαπέ